Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Urzeala Tronurilor Sezonul 5 / Game of Thrones Season 5

      Urzeala Tronurilor Sezonul 5 / Game of Thrones Season 5

      7.9 / 10 ( 20 voturi)
      Categorie:
      Serial TV
      Scenarist:
      David Benioff, George R.R. MartinD.B. Weiss, D.B. Weiss
      Aspect:
      16x9
      Distributie:
      Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2015
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      5
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      522
      Rating C.N.C.:
      IM-18
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5948211044886
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Game of Thrones revine cu cel de-al cincilea sezon şi continuă aventurile personajelor noastre preferate . Războiul dintre cele cinci regate care părea cândva să fi ajuns la final intră acum într-o fază nouă şi mai haotică. Westeros este în pragul colapsului şi mulţi încearcă să profite de moment pentru a-l „devora”. Prin intermediul fiului ei mai mic, Tommen, Cersei Lannister pare să-şi fi atins în sfârşit visul de-a conduce Casa Lannister.

      Drumul ei la putere a fost blocat până acum de bărbaţii din familia ei, însă acum pare că nimic nu-i mai poate sta în cale, chiar dacă regele de drept este Tommen, acesta încă este prea mic pentru a lua decizii importante şi poate fi uşor manipulat de mama lui. Practic, Cersei este acum conducătoarea celor Şapte Regate."
      Media
      "Am început să urmăresc serialul produs de HBO şi bazat pe seria fantasy a lui George R. R. Martin (publicată la noi de Editura Nemira) de-abia acum vreun an, dar între timp am devorat toate cele şase sezoane apărute, iar “Urzeala Tronurilor” a devenit serialul meu favorit all-time. Sezonul cinci, care a reuşit să obţină un număr-record de 12 premii Emmy, este primul care s-a lansat în România nu doar pe DVD (box set de 5 discuri), ci şi pe Blu-ray (4 discuri), în ambele variante beneficiind de numeroase bonusuri nepreţuite pentru fani. Aflaţi ce se mai întâmplă cu Daenerys, Tyrion, Jaime, Arya sau Jon, desfătându-vă acasă cu episoadele la cea mai bună rezoluţie şi descoperind răspunsul la veşnica întrebare: Cine-i următorul care moare?" Mihai Fulger este critic şi selecţioner de film, redactor şef al Arhivei Naţionale de Filme, în cadrul căreia s-a ocupat mai bine de patru ani de sălile Cinematecii Române, membru în comisia de clasificare a filmelor din cadrul Centrului Naţional al Cinematografiei, redactor al revistei trimestriale „Film”, a Uniunii Cineaştilor din România, încă de la primul ei număr din 2013 şi colaborator, de peste un deceniu, al săptămânalului „Observator cultural”.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.