Descriere
• Ulei de cocos extravirgin, presat la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit, certificat ecologic.
• Produs in Sri Lanka, din pulpa proaspata de nuca de cocos, organica.
• Pulpa nucii de cocos este centrifugata, presata la rece si filtrata cu grija fata de continutul de vitamine, antioxidanti si minerale, pentru a fi pastrate calitatile nutritive, aroma si gustul natural al nucii de cocos.
• Este un ingredient deosebit de nutritiv, nelipsit in dieta vegetariana si raw-vegana.
• Potrivit ca si ingredient in cosmeticele pentru piele sau pentru par, preparate in casa.
• Este un produs raw, vegan, fara alergeni.
Proprietati
• Este o sursa de grasimi sanatoase saturate si este un inlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
• Contine cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, motiv pentru care este recomandat si in diete.
• Contine polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier si Calciu. Intareste sistemul imunitar, este usor de digerat si ajuta la asimilarea vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor.
• Are in compozitie acid lauric, un acid gras care are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii. Acest acid se regaseste si in laptele matern.
• Are un punct de fum ridicat (180 grade Celsius), ceea ce il face potrivit si pentru prajire.
• Isi pastreaza starea solida la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius. Peste aceasta temperatura, devine lichid, fara sa-si modifice proprietatile.
Continut
• Un borcan contine 450g de Ulei de Cocos Republica BIO, ecologic, extravirgin, presat la rece, produs certificat ecologic cu numarul DE-OKO-006.
Utilizare
• Uleiul de cocos este un ulei rezistent la temperaturi ridicate si poate fi folosit in bucatarie, chiar si pentru prajit.
• Puteti consuma ulei de cocos simplu, tartinat pe o felie de paine.
• Poate fi folosit ca si ingredient in cosmeticele simple, preparate in casa.
• Consumat ca si supliment alimentar, una sau doua lingurite pe zi.
• Odata desfacut recipientul, va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat, la adapost de razele soarelui.
• Daca nu l-ati desigilat, il puteti pastra chiar si 2 ani de zile, daca respectati recomandarile de depozitare.