Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că astăzi, 20 septembrie, a fost emisă o avertizare meteo de furtună, cod portocaliu, programul call center-ului va fi 9 - 17. Vă mulțumim.

   Pentru cei care trăiesc emoțiile pregătirilor pentru primul an școlar sperăm că am pregătit o selecție de produse la fel de accesibilă și utilă ca pentru cei care au deja experiența pregătirilor din anii trecuți. În perioada 17 august - 1 octombrie, aveți la dispoziție atât pe cărturești.ro cât și în toate celelalte librării din rețea, cele mai noi rechizite pentru școală.
   Alege din ce-am pregătit cu atenție peste vară: un ghiozdan nou, demn de o supergirl, un superman sau de un fan al emoticoanelor Pusheen, penare în tot felul de forme și culori, radiere care să te amuze de fiecare dată când le folosești, carnete în care să-ți notezi planurile și visele, umbrele care să facă zilele ploioase vesele și o mulțime de rechizite ingenioase pe care să le ai în dulapul cu rezerve.
   În plus, anul acesta am creat împreună cu cinci tineri ilustratori români o serie de caiete pentru școală care te îmbie la scris temele. Colecția Momente. Notițe. Schițe are coperte semnate de Ioana Șopov, Paula Rusu, Andra Badea, Kadna și Andrei Popa și a fost gândită și produsă în România în cadrul proiectului ROD.

   Veștile bune continuă cu o promoție care să facă și mai ușoară trecerea de la năzbâtii la studii:
   Pe toată perioada târgului, în întreaga rețea Cărturești, ai reduceri* la achizițiile din târgul Școlărești la Cărturești:

   10% la cumpărături de minimum 100 lei
   15% la cumpărături de minimum 150 lei
   20% la cumpărături de minimum 200 lei

   * Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții. Campanie valabilă în perioada 17 august-1 octombrie în limita stocului disponibil.

   Ajutor
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.