Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Încă nu ați găsit ghiozdanul perfect? Penarul mult visat nu e încă pregătit alături de manualele de pe listele pe care le-ați primit de la școală? Atunci păstrați un loc în itinierarul cumpărăturilor pentru noul an școlar și pentru târgul nostru, în perioada 14 august - 30 septembrie. Școlărești la Cărturești vă așteaptă pe carturesti.ro și în librării cu manuale în limba română, titlurile din bibliografia școlară, manualele ELT, lecturile suplimentare și produse ingenioase și amuzante de papetărie. Toate vă așteaptă anul acesta cuminți, alături de o selecție de jucării educative. Veștile bune continuă cu o promoție care să facă și mai ușoară trecerea de la năzbâtii, la studii:

   Pe toată perioada târgului, în întreaga rețea Cărturești, ai reduceri* la achizițiile din târgul Școlărești la Cărturești:

   10% la cumpărături de minimum 100 lei

   15 % la cumpărături de minimum 150 lei

   20 % la cumpărături de minimum 200 lei

   * Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții. Campanie valabilă în perioada 14 august - 30 septembrie în limita stocului disponibil.

   Ajutor
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.