Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vin rosu - Otarnita, 2012

      Vin rosu - Otarnita, 2012

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Capacitate:
      750 ml
      Tip produs:
      Vin
      Volum alcool:
      14 %
      Tara de origine:
      Romania
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Pinot Noir
      An:
      2012
      Cod de bare:
      2000000715285
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      O combinație între eleganța soiului Pinot Noir și terroir-ul nostru unic. Rezultatul este singular și irepetabil, o interpretare fascinantă a acestui soi. Ușoare note florale și de cireșe, cu taninuri blânde și un postgust balsamic.

      ASPECTE GEOGRAFICE:
      Plantatia de vita de vie Otarnita se intinde pe un versant cu expunere vestica. Sirurile sunt dispuse longitudinal pe versantul dealului.
      Coordonate: 45°50’00”N; 21°35’08”E
      Altitudine: 200 m peste nivelul marii
      Clima: Continentala (-15°C iarna; +40°C vara)
      Sol: Sol slab acid, argilos - mlastinos
      Precipitatii: 600 – 800 mm anual


      PODGORIE:

      Soiuri: Pinot Noir
      Ingrijirea solurilor: Lucrari de vara si fertilizare cu ingrasamant verde la sfarsitul toamnei/inceputul iernii. Lucrarile agricole efectuate urmaresc structurarea solurilor in vederea crearii unui mediu cat mai propice pentru vita de vie.
      Ingrijirea viilor: Toate lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual.
      Se efectueaza si lucrari de recoltare in verde pentru optimizarea calitatii productiei.
      Sistem de conducere: Guyot, cu 3.968 plante/ha
      Productia: 490 ml/planta


      CRAMA:

      Culesul manual al strugurilor
      Selectia manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri
      Fermentatia in rezervoare tronconice din otel timp de 10 zile
      Fermentatia malolactica in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 225 litri
      Invechirea in butoaie din lemn de stejar timp de 5 pana la 8 luni


      DATE GENERALE:

      Denumire: DOC Recas
      Volum alcoolic: 14.0%
      Aciditate totala: 4.4 g/l
      Continut de zahar: 2.3 g/l
      Invechire in butoaie de lemn: 7 luni
      Invechire in sticla: 6 luni
      Se pastreaza la 14°C, la loc uscat si intunecos
      Se serveste la 16°C
      Asortare: carne alba, melci
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.