media-PoS_2013-complet

Untitled

media-PoS_2013-completDecât o Revistă organizează pe 5 octombrie a treia ediție a conferinței internaționale The Power of Storytelling, un prilej de învățare, inspirare și încărcare cu energie pentru orice jurnalist, comunicator sau povestitor în orice mediu.

Speakerii vin din toată lumea și sunt profesioniști recunoscuți, premiați și apreciați. Jacqui Banaszynski, premiată cu un Pulitzer, va vorbi despre impactul emoțional al poveștilor jurnalstice. Chris Jones, câștigător al celui mai prestigios premiu pentru sciitura de revistă american, va vorbi despre uneltele esențiale pentru documentare și, împreună cu Tom Junod, și el multiplu-premiat, despre vocea scriitorului. Cynthia Gorney, care scrie pentru National Geographic și predă jurnalism la University of California în Berkely, va vorbi despre identificarea poveștii celei mai bune. Documentarista Mona Nicoară va vorbi despre granițele dintre jurnalism, activism și artă, iar Jens Lekman va vorbi (și va cânta) despre spunerea de povești în muzică.

În sesiunile practice, participanții vor învăța despre rafinarea unei idei, documentare, arta interviului și structurarea unei povești.

Găsești detaliile despre speakeri, programul şi butonul de înscriere aici.



Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.