960×600

7 obiecte de luat cu tine în vacanță

Există pe lume 2 de feluri de oameni, contraziceți-ne dacă puteți.
Sunt cei iubitori de vacanțe stil aventura și cei iubitori de vacanțe leneșe.
Cei care merg în concediu ca să se odihnească și cei care merg în concediu să exploreze.
Chiar dacă te încadrezi într-una sau în cealaltă categorie, noi îți oferim câteva idei de obiecte de luat în vacanță, care să te ajute să te distrezi, dar și să pastrezi vie amintirea acelor zile de vacanță.
Cel putin o carte. Poate de la Editura Art, iar daca alegi trei titluri publicate in perioada 1-21 iulie, pe cel cu prețul cel mai mic îl primești de la noi. De la “Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău”,“Absolut tot” și “Caractere atipice” până la “Ziua când creioanele colorate s-au întors acasă”, toate sunt gata să plece cu tine în concediu. Găsești mai multe detalii aici

Porniți în vacanță cu cel mai recent aparat Lomo Instant Panama & Lenses Vă va aduce în minte apusurile de soare, selfie-urile cu prietenii sau poate trupele preferate pe care le-ai văzut în vacanță. Acesta vine însoțit și de 3 obiective suplimentare (Fisheye, Portrait și Close-up) și o multitudine de optiuni creative, astfel încât să puteți realiza fotografii unice!

Ochelarii de soare – Ibiza 4ALL  se remarcă prin simplitatea si eleganța designului. Ochelarii de soare cu protecție UV 400, ramă din metal și brațe din bambus, iar culorile vii și formele nonconformiste vă vor scoate in evidență look-ul din zilele însorite.

Vin si cu un suport din lemn pentru ochelari și săculeț de protecție.

Moleskine Power Bank Scarlet Red 
O baterie auxiliară subtire și usoară de 4000 mAh. Iți poate încărca telefonul mobil, playerul mp3/mp4, gps-ul sau alte gadgeturi, până la 4 obiecte, ca distracția să nu-ți fie întreruptă niciun moment in vacanta.
Cu un design foarte cool sub formă de agendă clasică Moleskine.

“Find Joy in your Journey” este mesajul pe care ni-l transmite această carcasă Iphone X, ca telefonul tău să stea cât mai în siguranță. Sigur îți va smulge și un zâmbet de fiecare dată când îl vei vedea
Carcasa este transparentă, rezistentă la zgârieturi si murdarie.

Nelipsiții ochelari de soare din vacanță sunt printre cele mai folosite obiecte și cele mai predispuse la accidente. Protejează-i într-un etui simpatic, iar ei cu siguranță te vor răsplăti. Let The Sunshine In…

Dar toate aceste obiecte cer și un rucsac.
Așa că recomandarea noastră este să le pui într-un rucscac Bobby Anti-Furt ca tu sa nu-ți faci niciun moment griji pentru lucrurile de valoare pe care le porți cu tine.
Este prevăzut cu fermoare ascunse, buzunare secrete pentru a ține lucrurile importante in siguranța si are integrat un port de încărcare USB;

Iar daca articolul ăsta te prinde fără planuri de vacanță, noi te trimitem în Egipt. În perioada 27 iunie – 27 iulie. Orice achiziție de pe carturesti.ro te poate înscrie în tragerea la sorți pentru o vacanță de șapte zile în Egipt. Regulamentul concursului este disponibil aici.

Spor la cumpărături!There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.