REVdePOV_nr8

A apărut Revista de Povestiri #8

Începând cu numărul 7, Revista de Povestiri se găsește și la Cărturești. Săptămâna asta a apărut și numărul 8, în care puteți citi povestiri scrise de autori cu imaginație, cum altfel când motto-ul revistei este „mai puțină informație, mai multă imaginație”!

Textele publicate în Revista de Povestiri au maximum 3 pagini și sunt grupate în secțiuni, aceleași în fiecare număr. Veți găsi o povestire-episod (din „Serial mov” și „Serial imaginar”), o povestire scrisă de un copil, una care conține cuvinte inventate, alta scrisă pornind de la un titlu dat, un antrenament de imaginație, un episod de comic strip cu personajele Up și Down, trei povestiri foarte scurte de un paragraf, un duel între două povestiri scrise pornind de la o imagine aleasă de editor, poezie, texte primite de la colaboratori ocazionali și cel puțin 3 povestiri scrise fără nicio condiționare.

Dintre întâmplările din numărul 8, amintim doar că un motan mov vânează un titirez și drept consecință ajunge să inunde liceul felin în care predă, un om obișnuit devine supererou folosind ca armă fatală un ciorap, niște extratereștri 2D se infiltrează în formele de artă ale civilizației noastre și un domn este urmărit de un neg. Mai multe, în numărul 8.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.