Ane Brun repetă melodii pentru premiera de la București

Concert_ANE_BRUN_FinalNordica Ane Brun repetă piesele din repertoriul pe care-l pregătește pentru 10 mai, când vine în România pentru prima oară. Semn că Ane și chitara ei sunt așteptate cu sufletul la gură este și categoria a III-a de bilete, deja sold out.

Cântăreața scandinavă a postat aseară un filmuleț de 15 secunde pe pagina ei oficială de Facebook, în care repeta piesa The puzzle, iar deasupra lui scria „rehearsing solo tunes for my very first show in Bucuresti, Romania on the 10th of May!”. The puzzle face parte din cel de-al patrulea album pe care Ane Brun l-a lansat în 2008 în Norvegia și Suedia, Changing of the seasons. După ce versurile și melodiile ei au ținut-o 10 ani în topurile nordice și a câștigat trei trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy, acum, între două anotimpuri, Brun se oprește și în sud-estul Europei, la București.

Ane a cântat în duet cu Peter Gabriel, într-un turneu, la invitația lui. În afara turneelor solo sau cu alți artiști, ea se ocupă de propria-i casa de discuri, Baloon Ranger și compune mereu pentru chitară și pian. Cântăreața nordică cucerește publicul cu sensibilitatea ei acustică, muzica ei fiind mereu directă și simplă, în contrast cu ce se află în jur. Iubirea este în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar performance-urile sunt emoționale. Tot ce cântă face sau a făcut parte la un moment dat din realitatea ei sau a celor care o înconjoară și-și poate schimba sensul de la un concert la altul.

Acustic va fi și concertul ei de la Sala Radio – ea, chitara și vocea cristalină, însoțite de visuals, cu un playlist eclectic în care vor apărea cover-uri neașteptate. Concertul este un eveniment Twin Arts, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.

Biletele la concert se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro. Mai multe detalii despre Ane Brun găsiți pe www.twinarts.ro

https://www.facebook.com/anebrunofficial/videos/vb.7319039419/10153264051839420/?type=3&theater

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.