browser-carturesti-color

BROWSER Cărturești| Ediția 51

📹📚 Vloggerii de carte din România

Cea de-a doua parte a articolului despre fenomenul vloggerilor de carte în România. Cine sunt, cum văd cititul și cum influențează lectura și pe cei care îi urmăresc.

🚲🎨 ReSoluții

Despre ediția Street Delivery de anul acesta care s-a desfășurat în weekend-ul 3-5 iulie: „Ediția de pandemie a Street Delivery București ne învârte în cercuri și ne aduce aminte să ne redescoperim orașul pe drum.”

👀📓 Atenție! – e nevoie de atenție

Un articol foarte fain despre cum poate ar fi timpul să nu ne mai ferim de romanele complexe, adesea provocatoare și să acordăm atenție chiar… atenției.

🏕🌏 Plăcerea călătoritului prin cărți

De la zborurile lui Antoine de Saint-Exupéry peste deșerturi, până la Silk, frumoasa poveste de dragoste a lui Alessandro Baricco, găsiți aici o serie de recomandări despre călători și călătorii.

💭🚶Solitude sau arta pierdută de a fi cu noi

Un articol puțin mai vechi, despre singurătate ca subiect tabu sau ca obiect de fascinație în societatea actuală și despre importanța conștientizării diferenței dintre a fi singur și a te simți singur – „I don’t want to run away from the world – I want to rediscover myself within it.”

💥🗯 Viitorul convențiilor pentru pasionații de benzi desenate

Chiar dacă toate evenimentele mari s-au anulat, iar industria benzilor desenate pare și mai afectată, editorii caută noi modalități de comercializare, iar artiștii noi modalități de conectare cu fanii

📅 Ce facem în săptămâna 06.07 – 12.07

Recomandări culturale și nu numai de la Scena9:

https://www.scena9.ro/article/recomandari-culturale-6-12-iulie-2020

🎼🎥 În amintirea lui Ennio Morricone

„I knew I had to compose music that didn’t need any explanation.”



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.