salzburg banner BDC

Buletinul de Cărturești te poate duce la Salzburg!

Când spui Salzburg, prima asociere pe care o faci este cu locul în care s-a născut Mozart, apoi cu  festivalul cu același nume, cu arhitectura barocă, cu un centru emblematic al lumii germanice, cu patrimoniu UNESCO. Dar și cu pitorescul colț de natură montană din clasicul film Sunetul muzicii. Fostă capitală a domnitorilor bavarezi, al patrulea oraș că mărime al Austriei are un destin iremediabil muzical, și, de aceea, motto-ul turistic al orașului este “Salzburg – scena lumii”.

Iar vestea bună e că acum cumpărăturile cu Buletinul de Cărturești te pot duce chiar la Salzburg! Scanează-l la casa de marcat de fiecare dată când cumperi ceva dintr-una din librăriile stradale de mai jos și poți câștiga o vacanță de trei nopți pentru două persoane în orașul lui Mozart!

Campania se desfășoară în perioada 24 august – 24 septembrie în librăriile stradale Cărturești Verona, Carusel, America House, Timișoara Operei și Brașov Sfatului, unde fiecare cumpărătură la care folosești cardul de fidelitate Buletin de Cărturești înseamnă o șansă în plus la premiu.

Participă automat la concurs toate bonurile din perioada și librăriile mai sus menționate, la a căror achitare se folosește Buletinul de Cărturești. La finalul campaniei se extrage bonul câștigător din baza de date cu bonuri relevante pentru concurs prin random.org. Câștigătorul va fi anunțat telefonic și prin email și, după confirmare, numele său va fi afișat pe blogul Cărturești.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.