caro ice land

CARO ICE LAND: patinoar în aer liber în nordul capitalei

Caro Hotel București întâmpină sărbătorile de iarnă cu o surpriză pentru bucureșteni. În preajma Crăciunului, iubitorii patinajului îşi pot da întâlnire la Caro Ice Land, care va fi amplasat în parcarea Hotelului Caro, str. Barbu Văcarescu, nr. 164A, sector 2. Accesul la patinoar se poate face și din strada Fabrica de Glucoză.

Inaugurarea patinoarului va avea loc duminica, 20 decembrie 2020, ora 10.30  şi va oferi un spaţiu primitor celor care se simt bine pe gheaţă.

Noul patinoar mobil va fi deschis zilnic, între orele 10.30 – 21.00, astfel încât atât cei mici, cât şi cei mari vor putea aştepta sărbătorile de iarnă bucurându-se de mișcare în aer liber. Accesul la patinoar se va face cu respectarea normelor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Biletul va costa 20 de lei (o sesiune de o oră şi jumătate), iar închirierea patinelor, 15 lei. Patinoarul va fi deschis în perioada decembrie 2020 – februarie 2021.

Oferta de entertainment va fi completată de muzică, proiecții, ateliere de creație pentru copii şi o zonă încălzită de bar și food-court, de unde nu vor lipsi vinul fiert şi cozonacul românesc.

Totodată, începând cu data de 21 decembrie 2020, în incinta patinoarului vor avea loc în timpul dimineții cursuri pentru copii de inițiere in patinaj.

Mai multe detalii pe www.hotelcaro.ro



There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.