Carturesti AFI Palace Cotroceni 2 mic

Cărtureşti 13

Joi,10 noiembrie, va avea loc deschiderea celei de-a 13 librării Cărtureşti, în AFI Palace Cotroceni.

Prima librărie Cărtureşti din capitală deschisă într-un complex comercial, a reprezentat provocarea de a realiza într-un spaţiu aglomerat, aşa cum este Afi Palace, un cadru intim, un univers familiar, care să introducă vizitatorul în lumea cărţilor.

La fel ca în cazul celorlalte librării, ne-am dorit să cream un spaţiu cu personalitate, cu un design arhitectural unic, o identitate inconfundabilă. Amenajarea celor 450 de metri pătraţi a fost proiectată de biroul de arhitectură Square One cu care am colaborat în trecut pentru amenajarea librăriilor din Constanţa şi Iaşi. Investiţia în noua librărie depăşeşte suma de 200.000 de euro.

„Cuvintele, frazele, capitolele, curg orizontal pe tot perimetrul creând o membrană organică ce îmbracă în totalitate spaţiul, protejând vizitatorul de agresiunea cotidianului. Acest element perimetral este realizat integral din lemn, materialul cel mai apropiat şi familiar omului. Librăria te lasă să te aşezi confortabil în oricare din zonele unde ai găsit un produs ce merită studiat, parcurs.” – Adrian Cancer, Square One

“Noul Cărturești însumează atât o experiență de 11 ani în retail-ul cultural cât și asumarea schimbărilor de paradigmă din acest domeniu. Ne reinventăm pentru a atrage şi noile generaţii, care au alte aşteptări de la ceea ce numim o “librărie”. Cărtureşti a fost de la bun început un concept-store şi un brand creator de tendinţe.” –Daniel Voinea, Manager Marketing şi Comunicare Cărtureşti

Selecţia de carte cuprinde peste 20.000 de titluri româneşti şi străine – de la bestselleruri cum ar fi „Frumuseţea uitată a vieţii” de Andrei Pleşu, „Jurnalul unui puşti” de Jeff Kinney sau „Paradoxul iubirii” de Pascal Bruckner, până la albume de artă, cărţi de istorie şi economie, cărţi pentru copii, dicţionare, volume de psihologie practică , cărţi de gastronomie şi hobby. Oferta este completată de o variată colecţie de muzici şi filme cu titluri de referinţă, jucării, zeci de tipuri de ceaiuri aromate, accesorii, obiecte de papetărie.

 

Aniversarea de 11 ani a librăriilor Cărtureşti va avea loc pe 22 noiembrie şi va fi marcată cu reduceri speciale şi suprize pentru publicul nostru, inclusiv în acest nou spaţiu.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.