125310562_10158983816881385_3319820899560034010_o

Cărturești 2.0: Unele construcții nu se termină niciodată

👷🏻 Construcția începe pe strada Edgar Quinet, numărul 9 – primele rafturi, primii librari, primii cititori, locul unde ia naștere ceea ce am îndrăznit să numim mai târziu universul Cărturești, un ansamblu care crește și se transformă an de an, împreună cu oamenii din jurul său. De la București până la Baia Mare și înapoi acasă, „înfășurat în pixeli”, atunci când vremurile o cer.
Din 2000, construim polițe peste polițe, „stairways to Heaven”, rafturi în care ne punem speranța și în care o regăsim, mii de cărți și obiecte care ne aduc împreună, care recontextualizează nevoia de lectură, nevoia de lumile posibile pe care le deschide librăria, nevoia de curiozitate, de comunitate, de a împărtăși un spațiu și un timp doar ale noastre.

📅 Într-un an în care suntem afectați cu toții de schimbările care se produc și în care cartea și sectorul cultural sunt grav afectate, vă mulțumim că facem parte din lumea voastră și că aniversăm 20 de ani împreună.

💚 Suntem emoționați și bucuroși, la vârsta adultă la care înțelegem că promisiunea făcută trebuie să continue și că, oricât de înaintate ar fi, unele construcții nu se termină niciodată.

🎉 Așa că, vă spunem „La mulți ani”, vă urăm multe întâlniri minunate cu cărțile și deschidem lista evenimentelor și surprizelor aniversare:
Deschidem o nouă librărie pe 22 noiembrie: „Librăria virtuală Cărturești”.
Imaginați-vă că sunteți acasă, pe canapea, nu știți care să fie următoarea carte și ați avea nevoie de o recomandare. Ei bine, pe 22 noiembrie, librarii Cărturești și scriitorii care s-au alăturat inițiativei noastre așteaptă să le puneți întrebări și să vă facă recomandări.
Printre invitații speciali se numără: Ioana Pârvulescu, Marius Chivu, Valeriu Gherghel, Laura Câlțea, Ileana Bîrsan, Ruxandra Gîdei de la 4fără15, Elena Calistru. Librarii pregătiți cu recomandări sunt: Vlad Niculescu, Ioana Stănescu, Carmen Florea, Genevieve Fieraru, Corina Ciucardel, Miruna Fodor, Nicoleta Prața, Catinca Bădulescu. Programul detaliat îl găsiți pe platforma de înscrieri, aici: http://cartu.xyz/inscrieri-libraria-virtualaÎnscrierea este validată printr-un email de confirmare din partea noastră.
*Prin înscrierea la evenimente sunteți de acord ca participarea să fie înregistrată şi difuzată pe canalele de social media Cărtureşti.

Ne donăm ziua de naștere.
Pentru că împreună am realizat lucruri minunate, la 20 de ani vă invităm să susținem împreună copiii și familiile din comunități defavorizate prin facilitarea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar. De ziua noastră, donăm 3% din încasările librăriilor fizice și ale carturesti.ro către Asociația Pirita Children. Cauza a fost propusă și aleasă de librarii Cărturești.
Vă puteți alătura inițiativei noastre și puteți sprijini Asociația Pirita Children indirect, prin cumpărăturile din 22 noiembrie, și direct, prin donații, în contul Galantom.
Primii 100 de donatori vor primi o carte cadou din colecția School of Life a editurii Vellant.
Revenim curând cu detalii despre contul de donații.

Surprise! Surprise box!
Caută în librărie și pe carturesti.ro pachetul îndrăgostiților de Cărturești, cu bulina de 20 de ani, și descoperă (acasă) surprizele alese de noi la prețuri speciale, din dragoste pentru cărți, librărie și cititori.

Raftul aniversar Cărturești
În perioada 16 – 22 noiembrie, ți-am pregătit în librărie un raft special care găzduiește 20 de titluri, apariții editoriale recente, cu reducere aniversară de 20%. #CarteDiem!

Reduceri speciale pe carturesti.ro
Pe 22 noiembrie sărbătorim online cu 20% reducere la întreaga ofertă carturesti.ro. Iar dacă vreți să vă bucurați de ziua voastră ca la carte și să primiți comanda împachetată cadou, nu trebuie decât să ne spuneți.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.