dsc02213

Cărturești – destinația ta pentru cadourile celor dragi

Cărți, muzică, filme, vinyluri, accesorii și împachetare gratuită  💝

Auzim deja foșnetul împachetării cadourilor de Crăciun, ne facem liste, căutăm informații, încercăm să aflăm secretele celor dragi despre ceea ce și-ar dori să primească în dar de la Moș Crăciun. Este un an atipic, dar unul în care, poate mai mult ca niciodată, ne gândim la ceea ce contează pentru celălalt, pentru noi, pentru relația pe care o avem și felul în care o putem sărbători. 

Știm că îți place să-i surprinzi pe cei apropiați cu cadourile inspirate din Cărturești, iar dacă aveai nevoie de motive în plus, iată numai câteva:

📕 Selecții speciale din literatura română și universală, clasică sau contemporană: le găsești pe toate la locul știu deja sau la rafturile tematice speciale pe care le pregătim permanent.

📚 Selecții speciale de carte în limbă străină: traduceri în limbi străine ale autorilor străini, dar și titlurile originale ale celor mai îndrăgiți autori ai lumii. De asemenea, găsești colecții speciale, pachete cu integralele unor romane sau serii pentru pasionați. 

🎶 O gamă largă de albume muzicale pe vinyl: colecțiile noastre fac parte din marea muzică a lumii, care s-a reîntors la un gust aparte pentru muzica ascultată în stil analog, pe un aparat fonograf. Găsești aici clasici, contemporani și nou-intrați în muzică.

🎁 Împachetare gratuită: știi deja cât de mult ținem la ceea ce oferi celor dragi și la felul în care arată. Cu atât mai mult acum, continuăm să te bucurăm cu acest serviciu gratuit, util și plin de culoare – la alegerea ta. 

🎁 Cărți-cadou pre-împachetate: unele dintre cele mai iubite titluri de către cititorii noștri te așteaptă gata împachetate, pregătite de sărbătoare, cu un abțibild pe care să-ți scrii mesajul special pentru destinatar

🛍️ Oferte cu Buletinul de Cărturești: știi că ești cititor cu acte în regulă când ai Buletinul de Cărturești și beneficiezi de reduceri la colecții alese, noutăți sau promoții speciale 

🎄 Filme, muzică, dulciuri și cărți de Crăciun: perioada Crăciunului este una dintre cele mai iubite, când vine vorba de sărbătorile de peste an. Ideea este că noi am pregătit pentru fiecare raft și secțiune din librărie câte o selecție, fie că vorbim de ceaiuri, accesorii, jucării, decorațiuni, muzică, cărți, filme. E bine să vii cu listele gata făcute de acasă, măcar așa, generic, pentru că mai toate-ți vor face cu ochiul și sigur nu vrei să uiți pe nimeni de pe listă.  

🧝‍♀️ Librarii noștri sunt acolo pentru tine: știi că unele dintre vizitele tale n-ar mai fi la fel fără ajutorul spiridușilor din librărie. Ei sunt mai mult decât librari uneori – devin prietenii tăi și te ajută să găsești ceea ce cauți, să îți duci la bun sfârșit planul pentru a-i bucura pe apropiați, prieteni și pe cei din familie.

Credit foto: Diana Cosma



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.