afis aniversar

Cărtureşti la 13 ani

afis aniversarÎncepând cu noiembrie 2000, sute de mii de cărți, albume și filme și-au găsit locul în rafturile noastre. Am savurat împreună nenumărate cești parfumate de ceai și ne-am dat întâlnire la mii de evenimente. Importanți scriitori români și străini, muzicieni, regizori, artiști renumiți și-au întâlnit aici publicul. La 13 ani de la deschiderea primului Cărturești, numărăm cu bucurie 16 librării-concept cu același nume în 9 orașe din România și o comunitate online care strânge noi cititori în fiecare zi.

2013 a fost un an cu multe realizări și norocul nu are nimic de-a face cu asta: am deschis două librării în nordul capitalei, în Băneasa Shopping City și în Promenda Floreasca, precum și prima librărie în Ploiești, în Afi Palace.

Am demarat proiecte importante cum este “Dialoguri cu scriitori români”, în patru orașe și am continuat să creștem platforma ROD, dedicată promovării creativității autohtone.

Nu în ultimul rând, am ajuns la opt ediții Street Delivery, eveniment manifest pentru spațiul public.

În fiecare zi, la Cărturești este ziua cărților. Pe 22 noiembrie îi sărbătorim pe cititori: avem pregătite reduceri, ceai și biscuiți din partea casei, evenimente speciale și amintiri de colecție. De asemenea librăriile Cărturești Verona, Cărturești Brașov, Cărturești Mercy din Timișoara vor avea program prelungit până la ora 24:00 și vor oferi cititorilor un discount de 20% la toată oferta de carte în intervalul 22:00 -24:00.

Iar pe carturesti.ro surprizele continuă în perioada 13 – 28 noiembrie 2013: toată oferta de carte în stoc are 20% reducere (exceptând manualele English Language Teaching şi titlurile editurii Publica), fiecare comandă online sosește cu un cadou – un pachet care conține două suporturi de cești din colecția aniversară creată de artistul Alexandru Ciubotariu. În plus, tot pe librăria online puteți opta pentru un nou serviciu de curierat în parteneriat cu Sinapseria: livrare cu bicicleta chiar în ziua plasării comenzii.

 

Programul evenimentelor speciale:

Cărturești Brașov

18:00 – Seară de poveşti pentru copii

21:30 – Seara muzicală – canzonette și tangouri

Cărturești Mercy din Timișoara

18:00 – Tango interbelic urmat de programul muzical “Kindlein – Cântăreţul cu poeziile”

Cărturești Verona din București

22:00 – Lansarea proiectului Zâmburi de Ștefan și Adriana Liuțe, un produs cultural în format unic pentru România

 

Carte diem!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.