cartu_mega_web2

Cărturești și Mega Image Concept Store Băneasa aduc cărțile printre produsele de bază de la raft

Cât așteptăm redeschiderea librăriilor, ne bucurăm să putem anunța aici o colaborare-experiment cu prietenii de la Mega Image: începând de azi, în Mega Image Concept Store Băneasa veți găsi un raft de cărți atent selectate de noi pentru lecturile din perioada aceasta.

Standul Cărturești reunește aproape 300 de titluri din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, filosofie, știință, hobby sau carte pentru copii și adolescenți, iar pentru siguranța cititorilor, toate cărțile de la raft sunt țiplate.

“Și acum, ca și înainte de pandemia Covid-19, Cărturești merge unde este nevoie de el. Prin proiectele noastre am încercat întotdeauna să fim acolo unde sunt și cititorii noștri: în librării stradale și în centre comerciale, în capitală și în cât mai multe orașe din țară, în centrul istoric, dar și în Piața Obor. Ne bucurăm de colaborarea cu Mega Image, care ne permite să îi surprindem și să le facem ziua mai frumoasă celor care ies la cumpărături în perioada aceasta. Credem că hrana pentru minte este la fel de importantă ca cea pentru trup, așa că imaginea unui coș zilnic de cumpărături în care cărțile stau alături de pâine, lapte, fructe și legume nu poate decât să ne bucure și să ne dea speranță pentru o supraviețuire a comerțului cu carte într-o perioadă dificilă pentru întreaga industrie din jurul ei. Cartea ar trebui să fie printre produsele de bază și sperăm să convingem cât mai multă lume de asta.” – Ana Niculescu, Manager Comunicare Cărturești  



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.