deva

Cărturești și Vivre, #împreună pe platforma vivre.ro

Cărturești și Vivre vor pune în curând la dispoziția celor care accesează platforma Vivre produse din portofoliul Cărturești care îți fac viața mai frumoasă, îți aduc inspirație și îți sunt livrate acasă în siguranță. Cărturești se alătură astfel inițiativei #împreună lansate de Vivre în semn de solidaritate cu brandurile românești afectate de criza generată de pandemia COVID-19.

Începând cu 3 iunie, pe site-ul Vivre vor fi disponibile cărți în limbile română și engleză, accesorii de lifestyle și papetărie, ceaiuri, ciocolată și alte produse gourmet, un mix care a poziționat librăriile Cărturești drept destinație preferată pentru găsirea unui cadou deștept.

“Credem că parteneriatul cu Vivre va aduce valoare pentru toată lumea, este un act de solidaritate într-un context dificil, care sperăm că ne va ajuta să depășim cu bine această perioadă de incertitudine. Numitorul comun al alianței este derivat din promisiunea pe care atât noi, cât și Vivre o facem clienților, și anume că selectăm produse care îți fac viața mai frumoasă. Acest curatoriat al unor obiecte deosebite este parte din ADN-ul comun al celor două branduri, și de aceea acest parteneriat este unul firesc, născut din solidaritate, dar și din afinitate”, a declarat Iulia Teliban, Marketing Manager Cărturești. 

„Am lansat campania #împreună pentru a veni în sprijinul tuturor retailerilor tradiționali. Încă de la momentul declanșării crizei sanitare, am adaptat platforma Vivre pentru a susține companiile din România, dar și pentru a le oferi clienților posibilitatea de a accesa produsele pe care și le doresc. Parteneriatul cu brandul Cărturești aduce mai aproape de clienți articole deosebite, de care aceștia se pot bucura din confortul și siguranța propriei locuințe. Pentru că fluxul economic trebuie să funcționeze în continuare, noi recomandăm tuturor retailerilor offline, dar și online să își unească forțele către acest scop comun. Împreună vom reuși să depășim orice provocare!”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing. 

Cărturești va aduce pe platforma Vivre o serie de selecții speciale pentru prima pagină listate sub semnul #împreună. Toate produsele Cărturești vor putea fi descoperite pe vivre.ro sub etichetele Rafturile Cărturești și Casa de ceai din lista de parteneri participanți la campania #împreună.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.