comoara-700×1000

Câștigă o invitație la premiera de gală “Comoara”!

comoara-700x1000Cristale, rubine și aur sau cu totul altceva? Spune-ne la ce comoară visezi și noi te trimitem să vezi “Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu, la premiera de gală de vineri, 29 mai.

Lasă un comentariu mai jos până miercuri, 27 mai, ora 24:00, și cel mai interesant răspuns e premiat cu o invitație dublă la premiera de gală a filmului. Anunțăm câștigătorul joi, 28 mai.

Laureat cu premiul Un Certain Talent în cadrul Secţiunii Un Certain Regard “pentru umorul şi inteligenţa cu care ni se arată complexitatea vieţii”, Comoara ajunge în cinematografele din România pe 29 mai.

***

Felicitări, Ana Maria Dragomir, ai câștigat invitația. Te vom contacta pe email cu detaliile.



There are 2 comments

Add yours
  1. Ana Maria Dragomir

    Cu pasi greoi ma indrept spre agenda goala decorata fie cu barcute ale pescarilor iscusiti, fie pasari,ape sau monumente cu mustatile pana la urechi…adica am vrut sa zic geamuri si prin geamuri ma refeream la ce e dincolo de ele : amintiri adunate de-a lungul anilor , transformate acum in istorie, alaturi de obiectele “martore” care au ceva de spus fiecarei fiinta care se interesează despre ea. Ana viseaza de cand era mica fetita, cand prin ochii mamei sale a vazut fericirea pe care o dobandesti calatorind, fel si fel de lumi si odata cu ele, oameni noi si frumosi. Da, asta viseaza Ana : sa gaseasca “comoara” de care mama ei vorbea cu atata patos in ochi.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.