Carturesti 70×100 5mmBleed CMYK

Citești de 15 ani cu Cărturești. Carte diem!

Carturesti 70x100 5mmBleed CMYKLoc de întâlnire. Colț pentru citit. Ceainărie. Divan de spus povești. Spațiu de expoziție. Mini-cinema. Loc în care ești martor la o cerere în căsătorie. Sau la o discuție despre cine scrie mai bine: Murakami sau Bukowski? Laborator pentru cadouri. Scenă de teatru. Sală de dezbateri. Adăpost într-o zi ploioasă. Țara Minunilor.

La Cărturești te așteaptă de 15 ani mai mult decât o librărie. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești adăpostește, de fapt, o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare, rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze. Îți mulțumim că faci parte din această familie.

Ca un cub Rubik, Cărturești poate fi înțeles doar jucându-te cu el. Și pentru că duminică e ziua noastră, am pregătit o joacă în versuri pentru cei care ne trec atunci pragul: o loterie cu poezie.

Iv cel naiv ne-a dat o mână de ajutor și a scris câte o poezie pentru trei categorii de cititori: optimiști, pesimiști și realiști. Noi le-am printat pe cartoline ilustrate de Vali Petridean, le-am amestecat cu alte cartoline conținând premii surpriză și le-am lăsat la casele de marcat din librării în trei urne cu etichete. Încercați-vă norocul și veți pleca acasă cu o poezie sau cu unul dintre sutele de premii disponibile.

Tot duminică, 22 noiembrie, între 16h00 și 21h00, în Cărturești Carusel și Cărturești Verona, organizăm din partea casei o ședință foto pentru cititorii care sărbătoresc alături de noi. Partenerii de la S.Miles au pregătit deja decorul și aparatele foto. Urcăm fotografiile pe contul nostru Facebook, așa că le puteți împărtăși instant cu prietenii.

Iar între 20 și 22 noiembrie, în librăriile Cărturești se instaurează Book Friday! Vom avea reduceri de până la 40% la o selecție extinsă de noutăți și bestselleruri ale ultimelor luni, ca să vă faceți de acum proviziile de lectură pentru iarnă.

Ca in fiecare an, de ziua noastră avem ceai și biscuiți din partea casei. Faceți-ne o vizită și spuneți-ne cum vedeți următorii 15 ani de Cărturești. Scriem această poveste împreună.

*** Afișul aniversar este ilustrat anul acesta de Vali Petridean | petridean.comThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.