293348852_1211431492937578_7201703168600002852_n

CODRU Festival 2022! Primul festival eco-friendly din România!

Între 25-28 august ne mutăm la Timișoara timp de 4 zile la CODRU Festival! Se anunță 4 zile pline de muzică bună și relaxare în natură.

Pe cele 4 scene vor urca Hooverphonic, DUB FX, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus. Artiștii vor cânta pe mai multe scene amenajate în miljocul naturii, în luminișurile și răcoarea Pădurii Bistra, lângă Timișoara.

În perimetrul festivalului vor fi mai multe zone, una dedicată copiilor, cu activități creative, teatru, joacă și distracție cu nimeni alții decât Gașca Zurli. Iar dacă cei mici au activitate, adulții se pot relaxa în zonele dedicate artei vizuale, teatru, film, wellness, market și food în mijlocul naturii.

Este primul festival eco-friendly din Romania, fiecare bilet este un copac plantat. Până acum inițiatorii festivalului au organizat două sesiuni de plantare si ecologizare organizate în 2019 și 2022. Împreună cu cei 2000 de voluntari am plantat 8000 de puieți.

Hai în CODRU! https://bilete.codrufestival.ro

Fiecare participant la festival se alătură misiunii de reîmpădurirea și ecologizarea zonei, arie protejată de interes național.

Pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, CODRU Festival vrea să reducă cantitatea de deșeuri de plastic, declarată stare de urgență medical la nivel mondial. Băutura consumată în timpul celor patru zile de festival va fi servită în pahare reutilizabile.

Practic, la prima băutură cumpărată, se va reține la bar o garanție de 10 lei. La fiecare băutură veți primi un pahar curat, iar la finalul evenimentului banii vă vor fi restituiți dacă aduceți paharul înapoi. Cei care doresc pot lua paharul acasă, ca suvenir.

Găsiți aici detalii despre festival https://www.codrufestival.ro/.

CODRU, al meu, al tău, al tuturor!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.