Plantarea-03

CODRU Festival te invită la plantare

Ai cântat și ai dansat la CODRU Festival vara trecută?

Atunci știi că participarea ta a fost echivalentul a cel puțin unui copac plantat. Așadar, CODRU Festival te invită, între 8 și 9 aprilie, la prima sesiune de plantare de anul acesta. Sesiunea de plantare are loc într-o nouă locație, la Doua Dealuri din Recaș, la o distanță de 25 de kilometri de Timișoara.
Participarea este gratuită, ustensilele necesare plantării sunt asigurate de către organizatori.
Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-20:00.

Cei care doresc să se alăture acțiunii de plantare sunt rugați să se înscrie la acest formular: https://bit.ly/PlantareaCODRU2023
Timp de două zile te vei bucura de natură și voie bună. Va fi amenajată o zonă de relaxare cu muzică și food & drinks, iar copiii se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. Seara va fi organizat un foc de tabără cu povești din CODRU.
Primele două sesiuni de ecologizare au fost organizate în 2019 și 2022 în Pădurea Bistra. În cele două sesiuni de plantare au fost fost plantați 8000 de puteți.

Sunteți încurajați să veniți și cu copiii. Cei mici se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. CODRU Festival face parte din Programul Cultural, Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii.

Fiecare participant se alătură misiunii noastre de reîmpădurire și ecologizare al naturii. Echipează-te cu energie și voie bună și hai să ne vedem în CODRU să îl facem mai verde!
CODRU e aici, acolo și oriunde.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.