poster_recycle_bicycle

Concurs de design RE|BIcycle Remesh

poster_recycle_bicycle
Remesh începe maratonul reciclării de idei bune care ne fac viața mai frumoasă! Vrem să pedalăm către o abordare mai prietenoasă cu mediul înconjurător, care să încorporeze în același timp și un design funcțional și curat. Tocmai de aceea prietenii de la Remesh te provoacă la un concurs numai bun pentru un început de vară de explorat cu bicicleta!

Vino cu propunerea ta de design pentru o geantă de bicicletă așa cum o visezi tu, realizată din bannere publicitare, iar spiridușii Remesh le vor da materialelor o nouă viață! Trimite schița ta de produs până la 21 iunie, iar cea mai inspirată propunere va prinde contur în Atelierele Fără Frontiere, cu tot cu numele tău pe ea!

Pe lângă laurii gloriei, vei fi premiat și cu o bicicletă reciclată oferită de COBI Bicycle, bicicletă pe care o vei putea personaliza după bunul tău plac.
Regulamentul complet îl găsiți pe site-ul Remesh, aici. Mult succes, abia așteptăm să alegem împreună proiectul câștigător!
Recycle
Bicycle!

 

P.S.  Nu ai auzit de remesh ? Este brandul născut din inițiativa Ateliere Fără Frontiere de a crea noi oportunități de angajare pentru persoanele aflate în dificultate prin reciclarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, într-un atelier de inserție socio-profesională, reușesc să recicleze tone de materiale publicitare și să le transforme într-o gamă de genți și accesorii unice de modă etică. There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.