image-from-ios-1

Cufărul Amintirilor la Cărturești Verona

🔐 Timp de două săptămâni, în Salonul Englez, din Cărturești Verona, puteți găsi Cufărul Amintirilor – o instalație realizată de echipa de la Muzeul Memoriei.

💭 Cufărul Amintirilor este o instalație interactivă, fără atingere, care conține amintiri audio, din perioada colectivizării, adică fragmente de anunțuri, reconstituiri care te conectează prin mijloacele prezentului la un timp trecut.  🎧📜

💡 Pentru activarea instalației trebuie să stați cu piciorul deasupra senzorului de pe platformă, apoi, tot cu piciorul, puteți alege să schimbați poveștile audio; scanarea unui cod QR vă permite să ajungeți la sursele înregistrărilor. 

Instrucțiuni de utilizare

.art a dezvoltat din 2015 un portofoliu de 10 proiecte și două programe cultural educaționale – Loading Culture pe zona de teatru și Muzeul Memoriei în zona de patrimoniu. Au ajuns la peste 20.000 de beneficiari la nivel național. Lucreaza cu și pentru tineri, iar prin proiectele lor își propun să căute perspective noi pentru a construi instrumente puternice de activare comunitară. Pe www.punctart.ro afli mai multe despre ei.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.