carte-cadou-2

De ce să dăruim cărți de Crăciun?

Pe lângă drumurile pe care le facem pentru a ne pregăti din timp casa pentru Crăciun, mai există unul  pe care îl facem pentru cei dragi: drumul cadourilor. În contextul actual, cu grijă, alegem să facem din timp proviziile pentru a le împacheta, pentru a le atașa un gând și o fundă care exprimă că sărbătoarea Crăciunului este aproape. În fața alegerilor, credem că una dintre cele mai inspirate și pline de sens este cartea.

De ce să dăruim cărți?
Îți facem o listă de sugestii, tocmai pentru ca tu să fii inspirat și să îți bucuri oamenii frumoși din jur cu daruri ce le completează nu doar biblioteca, ci și sufletul. 

🎁 Cartea în dar exprimă un gest personal, pe care îl poți personaliza în funcție de cât de bine îl cunoști pe cel căruia vrei s-o dăruiești. Chiar și cunoscând-o foarte puțin, poți alege din marea diversitate a librăriilor și te poți lăsa condus de imaginație.

🎁 Cartea transmite emoție și creează un moment foarte special. Peste ani, cartea poartă cu ea, printre pagini, mesajul și gândul inițial al relației dintre cel care dăruiește și cel care primește.

🎁 O carte te invită mereu într-o călătorie: în timp, printre lumi, printre idei sau pur și simplu, printre trăiri. De altfel, cartea invită la o călătorie în sine în carte ca obiect: are miros, are sunetul foilor pe care le răsfoiești.

🎁 Când dăruiești o carte transmiți un mesaj de iubire față de celălalt.

🎁 Cartea poate ajuta la o ameliorare a stărilor mai puțin plăcute: te poate scoate din anxietate, poate fi o formă de terapie, iar uneori, chiar cicatrizantă. Cărțile schimbă vieți.

🎁 O carte este un cadou care nu invadează spațiul fără sens; mereu găsești potrivirea în casă, în bibliotecă, pe noptieră.

🎁 Cumpărând cărți, susții un întreg lanț al industriei: edituri, traducători, scriitori, librării, redactori, editori, ilustratori.

🎁 Dăruind cărți, oferi în schimb lumii un gest de recunoștință pentru continuitatea transmiterii culturii pe toate rafturile lumii.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.