441-Design-Studio-Made-in-RO-Designist-7

Designerul de Joi: 441 Design Studio

441-Design-Studio-Made-in-RO-Designist-7441 Design Studio este locul de joacă a trei arhitecți și a unui graphic designer: Anca Dumitrescu, Octavian Cazacu, Șerban Leafaƒ și Alina Filipoiu își fac de cap cu materiale și culori, spații goale și linii care să le unească. În acest studio multidisciplinar prind formă proiecte care mai de care și obiecte chitite să creeze o legătură emoțională cu utilizatorul lor. De la piese jucăușe de mobilier, la ceasuri care fac timpul să treacă altfel, cei de la 441 Design Studio se iau la trântă cu idei și iau designul ca pe o provocare.
Rezultatul se poate vedea în piese precum ceasul The present is now, un omagiu adus prezentului care nu ține cont de cifrele unui cadran clasic sau The time went coo-coo, o adaptare colorată a clasicului ceas cu cuc.
Combinând materiale moderne și tehnici neconvenționale, echipa creativă de la 441 Design Studio reușește să surprindă mereu cu reinterpretări și abordări fanteziste, desenând un univers ludic și plin de imaginație prin creațiile lor.002



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.