blog header cadouri

Despre importanța cadourilor pregătite din timp

În acest decembrie atipic, marcat de distanțare, incertitudine și de oboseala acumulată într-un an ciudat, e important să nu lăsăm garda jos în ultimul moment, în timpul pregătirilor pentru Sărbători.

Acum, mai mult decât oricând, renunță la adrenalina cadourilor cumpărate pe ultima sută de metri și bucură-te cu responsabilitate de zilele rămase până la Crăciun. Un cadou pregătit din timp îți aduce o bucurie în plus. Așa că:

Nu pleca la cumpărături fără o listă. Ia-ți timp să te gândești ce ai pune sub brad pentru fiecare dintre cei dragi și nu te lăsa în voia impulsurilor de ultim moment. Pune mai multe opțiuni sub numele fiecăruia, ca să ai cel puțin o variantă de rezervă.

Alege o oră mai puțin aglomerată pentru cumpărături. Încearcă să mergi dimineața sau în pauza de prânz în căutarea cadoului perfect. Vei avea parte de o experiență mai liniștită și de mai multă atenție din partea librarilor.

Alege voucherele cadou. Când nu știi ce să cumperi, voucherul este cea mai simplă variantă. E cadoul perfect și pentru prietenul care are deja de toate, și pentru cititoarea înfocată, și pentru colegul de Secret Santa pe care nu-l cunoști prea bine. 

Respectă măsurile de protecție necesare. Nu uita de mască și de gelul dezinfectant, păstrează distanța față de ceilalți din librărie și nu petrece ore întregi în interior. Acum este momentul expedițiilor rapide, nu al explorărilor exhaustive.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.