scena TIAB

Două zile de Young Music @Street Delivery

scena TIAB

Au trecut deja două zile de Young Music @Street Delivery. Pe scena amplasată în curtea TIAB au trecut pe rând US, Zo, Jo.E, Irie Warriors Session, Serious Dub, Pseudub, Agmantav şi Mighty Boogie – nume noi, piese fresh, tehnică pusă la punct şi o abordare inedită a ceea ce înseamnă muzică la Street Delivery.

Gândită ca o platformă de promovare a muzicii noi, scena TIAB şi-a făcut treaba până acum: a făcut posibil contactul unor artişti emergenţi cu un public mereu în aşteptarea a ceva nou. Dacă ne luăm după numărul de oameni din faţa scenei, după aplauze, comentariile de la sfârşitul serii şi după postările de FB care au urmat concertelor, nu putem decât să tragem concluzia că la anul scena dedicată tinerilor artişti va face din nou parte din Street Delivery.

Până la anul, însă, nu rataţi line-up-ul de mâine, cu Archer, Bia, Brusten, Tremour, Fane şi VRT. Şi nu uitaţi să treceţi şi pe la scena mare, unde vor face specatcol Silent Strike şi Kazi Ploae, The Nuggers sau Violent Monkeys.

Sâmbătă dimineaţă, tinerii artişti invitaţi pe scena Young Music au participat la seminarul Piaţa românească de muzică – reguli nescrise pentru începători. Gândit în parteneriat cu casa de discuri A&A Records, scopul seminarului a fost să le prezinte tinerilor artişti o imagine cât mai apropiată de realitate a scenei muzicale româneşti.

seminar sambata

Foto credits: Maria Drăghici, Daniel Vrăbioiu

Young Music @Street Delivery este un proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional
proiect-cultural


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.