antidot

AntiDot – Alexandra Ușurelu

AntiDot. Punct și de la Capăt în Creativitate este un proiect editorial @Alisa Tarciniu despre elementele, secretele sau obiceiurile unei vieți creative. Întâlnirea de sâmbătă, 24 aprilie, ora 19:00 o are invitată pe artista Alexandra Ușurelu. Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook Cărturești.
Alexandra Ușurelu este artista care fascinează prin naturalețe, grație și candoare. Ea ne cântă emoțiile pentru ca apoi să ni le dăruiască înapoi sub forma unor cântece care ne aduc lumină în inima și tihnă în suflet.
Alexandra Ușurelu este însăși îndemnul la armonie, simplitate și blândețe, iar muzica ei ne amintește că frumusețea vine tocmai cele mai mărunte lucruri.
Artista cântă poveștile zilelor, emoțiilor sau iubirilor care fac fiecare clipă aparent banală să apară așa cum este ea de fapt – de neprețuit.
Antidot Creativ #2 este despre ce înseamnă pentru Alexandra Ușurelu creativitatea, despre ce o inspiră.
Este o poveste despre cum este să călătorești în sufletele oamenilor care îți arată iubire, despre cum te simți când poți auzi și cânta emoțiile, despre ce sunete au oamenii sau lumea din jurul nostru.
O întâlnire despre bucuriile, dar și provocările Creativității.
De ce este importantă Creativitatea în viața de zi cu zi?
Pentru că, pur și simplu, face viață sa fie mai plină de sens, de bucurie, de interes.
Creativitatea este un mod de a trăi viața punând accent pe originalitate, autenticitate, pe modul unic în care fiecare poate vedea lucrurile și poate face conexiuni neașteptate între idei care aparent nu par a avea ceva în comun.
Creativitatea este despre a trăi și a descoperi extraordinarul din cele mai simple lucruri din viața de zi cu zi.
Când ne dăm voie să fim creativi ne simțim ca și când întreaga lume prinde culoare, este plină de viață, de sens, de bucurie.
Cele mai creative persoane găsesc modalități de a depăși obstacolele pentru că le pot vedea ca pe oportunități de a face ceva și nu ca obstacole în calea lor.
Creativitatea ne amplifică percepțiile și astfel putem găsi noi modalități de a vedea lucrurile diferit, de a face altfel, de a rezolva probleme mai rapid și mai eficient.
Alisa Tarciniu este fotograf & creative coach. Pasionată de cum putem să ne facem viața mai frumoasă, cum putem fi mai buni cu noi și cu cei din jur sau cum putem aduce mai multă lumină în jurul nostru, în proiectul AntiDot, Alisa a plecat în căutarea Creativității pentru a împărtăși apoi conversații pline de inspirație cu oameni care trăiesc cu adevărat.
Organizează ateliere de Creativitate.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.