Antidot SEPT22_INSTA copy (1)

AntiDot: Alisa Tarciniu în dialog cu Sandra Ecobescu

🧩O nouă ediție AntiDot. Punct și de la capăt în creativitate se vede joi, 22 septembrie, de la ora 19:30, pe paginile de Facebook Cărturești și Fundația Calea Victoriei.  AntiDot este un proiect editorial Alisa Tarciniu despre elementele, secretele sau obiceiurile unei vieți creative. Invitata lunii septembrie este Sandra Ecobescu,  membru fondator şi preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei, un proiect inovator şi dinamic, dedicat culturii şi educaţiei continue, care animă viaţa bucureşteană de peste 15 ani prin cursuri, conferinţe şi concerte de muzică clasică neconvenţionale.
💚Sandra crede ca educaţia, arta, cultura şi dezvoltarea personală sunt lucruri esenţiale în viaţa tuturor celor care doresc să se bucure de fiecare zi, să îşi găsească vocația şi să aducă schimbarea în bine în comunitatea, oraşul sau ţara în care trăiesc. Mentorii – personalităţi culturale marcante – care o inspiră pe Sandra şi care au pus suflet în povestea fundaţiei se numără: Neagu Djuvara, Georgeta Filitti şi Vintilă Mihăilescu.
🪁Alisa Tarciniu este coach, facilitator terapie prin râs și fondator programe de creativitate prin care încurajează atât copiii, cât și adulții să își dea voie să se exprime autentic, să își descopere talentele și să prindă curajul de a ieși din zona de confort. Alisa a inițiat seria de interviuri „AntiDot. Punct și de la capăt în creativitate” cu scopul de a inspira oamenii să își dea voie să devină mai creativi, să se bucure mai mult de ceea ce fac și de cine sunt ei cu adevărat.
O întâlnire despre bucuriile, dar și provocările creativității.
De ce este importantă creativitatea în viața de zi cu zi?
Creativitatea este un mod de a trăi viața punând accent pe originalitate, autenticitate, pe modul unic în care fiecare poate vedea lucrurile și poate face conexiuni neașteptate între idei care aparent nu par a avea ceva în comun.
Creativitatea este despre a trăi și a descoperi extraordinarul din cele mai simple lucruri din viața de zi cu zi.
Când ne dăm voie să fim creativi ne simțim ca și când întreaga lume prinde culoare, este plină de viață, de sens, de bucurie.


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.