comicon_carturesti

Cărturești vine la ICE COMIC CON!

Brace yourselves, Ice Comic Con is coming!

Pasionații de jocuri, filme, seriale & BD sunt așteptați între 14 și 16 noiembrie la Palatul Copiilor din București. Cărturești va fi acolo cu o selecție de produse dedicată lor: cărți, carnete și postere tematice, accesorii de birou sau gadgeturi.

Invitatul special al ediției de iarnă a Comic Con este James Cosmo, care se alătură astfel colegilor săi din “Game of Thrones,” Miltos Yerolemou, interpretul lui Syrio Forel, şi Ian McElhinney, interpretul lui Barristan Selmy, dar şi artiştilor Guillermo Ortego, Alessandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro, Titus Lunter şi Suzanne Helmigh.

comicon_carturestiÎn spiritul sărbătorii Comic Con, Cărturești vă invită la concurs! Punem la bătaie 4 invitații duble și un premiu special alcătuit dintr-o invitație dublă și un carnet Moleskine Star Wars. Dacă vrei să câștigi, răspunde-ne într-un comentariu la întrebarea: “Ce super-puteri ți-ar plăcea să ai & de ce?”. Cele mai interesante răspunsuri vor fi premiate, iar câștigătorii vor fi anunțați joi, 13 noiembrie, la ora 13:00.

Succes!

***UPDATE***

Vă mulțumim pentru participare! Iată lista câștigătorilor:

1. Bratianu Catalin Alexandru – o invitație dublă pentru sâmbătă & carnetul Moleskine Star Wars

2. Ghelțu Ioana – o invitație dublă pentru duminică

3. Fercu Diana – o invitație dublă pentru vineri

4. Irimescu Ioana – o invitație dublă pentru vineri

5. Frigea Marius – o invitație dublă pentru vineri

Câștigătorii vor fi anunțați prin email cum pot intra în posesia premiului.

 



There are 6 comments

Add yours
  1. Ghelțu Ioana

    Majoritatea superputerilor sunt bune și merită să le ai. Dar dacă ar fi ca eu să aleg aș alege să am o putere ce i-ar putea face pe toți cei din jurul meu sănătoși, fericiți, mai puțin stresați și totodată mi-ași dori să-i pot face să înțeleagă că au doar o viață care merită trăită și nu irosită în fața facebook-ului. Nu cred să existe pe lume o putere de a-i aduce pe cei dragi înapoi la viață, pentru că dacă ar exista mi-aș dori-o. Numai Dumnezeu o are pe această, dar desigur el nu participă la concurs.

  2. Dumitru Gabriel

    Mi-ar placea sa am puterea lui Storm din X Men ! Asa as putea ajuta la evitarea unor dezastre naturale..gen tornade , tsunami uri etc si de ce nu , sa aduc iar soarele pe cer , chiar daca e luna noiembrie , dorul de vara nu dispare asa usor . 😀

  3. irimescu ioana

    Intotdeuna m-am gandit ce as face daca as avea o anumita putere. Mi-am dorit sa fiu puternica, sa zbor, sa fiu invisibila sau sa citesc mintile. dar cred ca cel mai mult mi-as dori o putere care nu e asa “populara” sau care nu cred ca exista pintr-un univers de comics. Mi-as dori sa pot sa transforma cu puterea mintii un obiect in mancare,apa,haine sau orice lucru la care ma gandesc. Cred ca ar fi folositor atat mie, ca nu as mai sta sa fac cumparaturi 🙂 dar si umanitati, as putea sa ajut in zonele cu probleme si oamenii nevoiasi :). Good bye shopping 🙂

  4. Fercu Diana

    Sunt multe puteri pe care as vrea sa le am de la cititul gandurilor pana la a fi invizibil sau a ma transforma in animale dar gandindu-ma mai bine as vrea sa am puterea sa intru in diversele lumi ale cartilor pe care le citesc.De la a fi o vrajitoare in Harry Potter pana la ma lupta cu Sauron in Stapanul Inelelor. Cel mai probabil puterea mea ar fi schimbarea realitatii si as putea astfel sa ajut si oamenii nefericiti din jurul meu oferindu-le alta viata , aceeape care si-o doresc. As incerca totodata sa transform si lumea intr-un loc mult mai bun si astfel as scrie o alta pagina a istoriei noastre mult mai frumoasa si mult mai putin negativa.

  5. Frigea Marius Gabriel

    Hmm unii ar putea sa se gandeasca o viata intreaga la super-puterea cea mai buna de avut si nu ar putea sa se hotarasca. Eu consider deocamdata ca, cea mai tare super-puterea de avut si care este si posibila de achizitionat ar fii capacitatea de a gasii o cale de a convinge pe orisicine ca varianta aleasa de tine este cea mai buna. And then you can rule the world with that muahahaha. Neah that was a joke, i would like an ability that can make my brain once a day(around half an hour or so) work at its maximum capacity, only sustaining damage to myself if i go past that half an hour.

  6. Bratianu Catalin Alexandru

    Super puteri – greu de decis, sa poti depasi limitele indepartate – zborul, sa poti trece neobservat pe langa alte persoane – invizibilitate, sa poti explora lumea nelimitat – teleportare…
    Insa un lucru ramane neluat in calcul – puterea imaginatiei. Un lucru pe care toti il avem – dar nu il folosim la potential maxim, ne putem imagina o multime de lucruri – dar nu multa lume are curajul sa il aduca la realitate, uneori poate prin metode imprevizibile. Daca s-ar putea ca imaginatia sa depaseasca orice limita – persoana care ar putea folosi aceasta abilitate pana la ultima variabila, ar putea deveni mai puternic decat orice “supererou” din benzi desenate.
    Considerand cele zise – singura super putere pe care o are toata lumea – dar nu o putem folosi la potential “supereroic” (as a matter of speach), pe care as dori sa o pot duce la acel nivel ar fi “puterea imaginatiei”.

    Let’s bring creativity to the next level!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.