chrissimion

Chris Simion în Cărturești Carusel: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de întâlniri cu cititorii

chrissimionChris Simion a ajuns la capătul călătorie de 40 de zile. Un drum frumos în care a avut parte de 40 de întâlniri minunate, 40 de aventuri. Pe 9 aprilie, de la ora 19.00, la Cărtureşti Carusel, în Centrul Vechi, Chris Simion îşi aşteaptă cititorii pentru a le împărtăşi cele 40 de experienţe de neuitat.

Călătoria autoarei Chris Simion şi a noului său roman 40 de zile, publicat de Editura TREI, a început pe 1 martie la Bucureşti şi a continuat cu Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Straja, Turnu Severin, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Călăraşi, Piteşti, Mangalia, Giurgiu, Făgăraş, Buşteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Popeşti Leordeni, Târgovişte. Chris Simion şi-a întâlnit cititorii în librării, biblioteci, centre culturale, licee şi chiar muzee.

40 de zile este un roman-basm care a vrăjit cititorii prezenţi la evenimentele din cadrul ineditului turneu de 40 de zile. Floarea-Soarelui şi Zmeul Albastru şi-au făcut sute de prieteni în întreaga ţară şi sunt nerăbdători să îşi facă noi cunoştinţe.

Cea de-a noua carte scrisă în 40 de zile este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: “încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare…simţi exact pe unde s-o iei.

Acest eveniment are loc în: