Afis Un ocean nemarginit de constiinta

Lansare de carte, cu participarea autorului: Dr. Tony Nader, Un ocean nemărginit de Conștiință

📖Marți, 20 septembrie, ora 19.00, în librăria Cărtureşti Verona va avea loc lansarea volumului Un ocean nemărginit de Conștiință. Răspunsuri simple la marile întrebări ale vieții de Dr. Tony Nader, publicat de curând la Editura Polirom, în colecția Hexagon.

Dr. Tony Nader va participa la eveniment LIVE via zoom și va intra în dialog cu publicul.

Invitați🎤

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Prof. Dr. Florian Colceag

Dr. Vasile Zecheru

Evenimentul, organizat de Asociația de Meditație Transcendentală din România în parteneriat cu Editura Polirom și Librăriile Cărturești, va fi transmis live pe paginile de Facebook Cărturești, Polirom și Meditație Transcedentală România.

Despre carte🔎

„O lectură obligatorie pentru oricine caută răspunsuri la misterele vieții, adevărul suprem și definitiv.” (David Lynch)

„Abia când am început să practic Meditația Transcendentală și l-am cunoscut pe Maharishi am început să înțeleg întreaga relevanță a Conștiinței… Așadar, Meditația Transcendentală – acea formă de meditație care permite în mod eficient conștientizarea celui mai intim miez al ființei proprii – este o necesitate pentru toți oamenii care vor să afle măcar cine sunt. Ceea ce descoperiți e ceea ce sunteți, spre deosebire de tiparele mereu schimbătoare ale teritoriilor senzoriale – și anume un teritoriu al liniștii și stabilității, o stare absolută, necontenit imuabilă, a Conștiinței Pure.” (Dr. Tony Nader)

„Așadar, problema fundamentală devine: cum anume creează Conștiința materia sau cum se manifestă ca materie și de ce este important acest fapt? Care ar putea fi semnificația sa în filozofie și în știință? Are un impact asupra convingerilor personale, a religiei sau eticii? Ar oferi răspunsuri la întrebările despre scopul creației și sensul vieții? Ar elucida legile, ordinea, haosul, libertatea, determinismul, binele și răul? Ar explica de ce există suferință? Poate contribui la fericirea și împlinirea individuală sau chiar la pacea mondială? Aflarea răspunsurilor la aceste întrebări și subiecte poate părea o inițiativă foarte ambițioasă, dar ele au răspunsuri simple în concepția despre lume pe care o prezint în această carte.” (Dr. Tony Nader)

Dr. Tony Nader a studiat medicina și psihiatria la American University din Beirut, continuându-și studiile la Harvard University (neurologie) și devenind doctor al Massachusetts Institute of Technology (MIT) cu o lucrare în domeniul științelor cerebrale și cognitive. A lucrat alături de Deepak Chopra la Maharishi Ayurveda Health Center din Massachusetts, iar în 1994 a publicat prima sa carte despre legătura dintre fiziologia umană și literatura vedică (Human Physiology: Expression of Veda and the Vedic Literature). În anul 2008, Maharishi Mahesh Yogi, fondatorul Mișcării Transcendentale, îl numește ca succesor al său. În 2011 publică lucrarea Ramayan in Human Physiology (Ramayana și fiziologia umană), iar în 2015 fondează publicația International Journal of Mathematics and Consciousness, al cărei redactor-șef este. În prezent este lider al organizației internaționale Mișcarea Transcendentală, cu filiale în peste o sută de țări din Europa, America, Asia și Africa, coordonând programele și practicile acesteia, precum și aplicațiile lor în educație, sănătate fizică și mintală, agricultură, asistență socială etc. Specializarea multiplă, studiile, experiența lui ca medic, profesor și cercetător, precum și activitatea globală a organizației al cărei lider este fac din dr. Tony Nader o voce autorizată dedicată instaurării păcii pe planetă, depășirii conflictelor sociale sau de altă natură, precum și urmării unor căi care și-au dovedit eficiența în a găsi adevăratele valori pe care viața ni le poate oferi.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.