Andreea stan

Lansare de carte: Iubirea trăită conștient NU doare, de Cristina Andreea Stan

📚Marți, 14 februarie, ora 18:00, la Cărturești Verona vă invităm să sărbătoriți iubirea reflectând la romantism și capcanele lui. Fie că trăiești primii fiori, fie că ți-e dor de fiori, fie că acum ai ajuns la concluzia că iubirea voastră este altceva, cartea  Iubirea trăită conștient NU doare  te va ajuta să vezi în altă lumină miturile și adevărurile legate de Valentin și eternitatea iubirii romantice.

❤️Cristina Andreea Stan și-a propus să demitizeze iubirea ideală promovată de filmele romantice, să-ți reveleze adevărul din spatele alegerilor pe care le faci și să te ghideze, pas cu pas, către iubirea conștientă și crearea unei relații stabile și sănătoase.

🔎Cristina Andreea Stan este coach sistemic, consilier și trainer de dezvoltare personală, specialist în relații de cuplu și autoare a bestsellerului Vrei să iubești? Începe cu tine! Andreea are 42 de ani, realizează emisiuni pe subiectul relațiilor de cuplu, susține workshop-uri și seminarii pe teme din acest domeniu și oferă consultații individuale pentru îmbunătățirea și armonizarea relațiilor de cuplu, precum și evoluția personală individuală.

📧Intrarea este gratuită. Înscrierile se fac online pe adresa salut@psychologies.ro, iar detalii suplimentare se obțin la 0774.629.781. Locurile sunt limitate.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.