DVD

Lansarea în premieră a DVD-urilor și broșurii pentru viitorii părinți din Bucureşti

Asociația Școala Mamei Junior se adreseaza viitorilor parinți de aproape 10 ani cu programe educaționale pre și postnatale în Timișoara. Pentru a putea ajuta și alte cupluri care așteaptă în viața lor un copil și nu se afla într-un oraș în care să existe un astfel de centru, sau sunt prea ocupați, aceasta asociație a lansat cursurile în format video, sub forma a două DVD-uri, Curs prenatal pentru femei însărcinate și Curs de puericultură pentru tătici, plus brosura Ghid de sarcina.

Lansarea oficială a proiectului, vineri 21 septembrie, orele 19, libraria Carturesti, Verona

Viitorii părinți sunt așteptați cu premii și surprize inedite la această lansare a dvd-urilor și a broșurii. Tăticii vor participa la demonstrații live de schimbat scutece, vor avea sansa să câștige DVD-uri, broșuri si… zile de concediu.
Dr. Ioana Vârtosu va fi prezentă pentru a răspunde tuturor participanților la întrebările lor legate de sarcină și îngrijirea sugarului, într-un spațiu special amenajat cât să permită intimitatea fiecarui participant, savurând un ceai aromat din partea casei.In plus toate persoanele care se inscriu la eveniment la https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExNd2toa3dqYnlxSFBac3dzbWYzN0E6MQ vor avea parte si de un cadou din partea organizatorilor- brosura Ghid de sarcina plus inca cateva surprize.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.