afis_iv_web

O jumătate de oră de naivitate: Un nou volum semnat de Iv cel naiv se lansează joi la Cărturești Carusel

afis_iv_webJoi, 26 februarie, de la ora 19:30, Editura Vellant lansează cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel naiv, poetul online anonim, și ilustrat de Vali Petridean.

Pentru că nici de această dată Iv cel naiv nu se va arăta la propria lansare, despre poezia lui se va vorbi într-un scurt poetic performance intitulat O jumătate de oră de naivitate și susținut de Ana-Maria Carablais, Adriana Moca, Anda Saltelechi, Dana Voicu, Teodora Calagiu Garofil, și Liviu Cheloiu.*

Sunteți așteptați la Cărturești Carusel, pe Lipscani, 55, la o întâlnire cu lumea lui Iv, văzută prin ochii unor actori îndrăgostiți de poezie.

Cartea care se lansează, intitulată „16 poezii de iubire pe care mi le-aş fi scris mie dacă aş fi fost tu”, este un volum care se citeşte în doi. Sau, cum au numit-o autorii, o „carte de citit cap în cap.” Dacă aveaţi nevoie de încă o dovadă că poezia aduce îndrăgostiţii împreună, aceste 16 poeme vă pot fi de folos. Fiecare dintre ele este tipărit astfel încât să poată fi citit în acelaşi timp de o pereche de îndrăgostiţi.

Incluse în cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 16 poezii ar putea fi 16 prilejuri de apropiere după o ceartă furtunoasă; sau 16 momente numai ale voastre în aglomeraţia de la metrou; sau 16 dovezi că, oricât de complicată e iubirea, poezia o poate face limpede preţ de câteva versuri.

*”O jumătate de oră de naivitate” este un preview la “Ora de naivitate”, spectacol caritabil care strânge fonduri pentru Irina Macarie. Detalii aici.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.