training

Training creativ și sociodrama: lansare de carte & workshop în Cărturești Verona

training,,Posibilitatea schimbării stă în întâlnire” Ken Sprague

Închipuiţi-vă cum ar fi să conduceţi un curs, o ședință de lucru, o sesiune de coaching de grup sau o activitate de echipă, în care oamenii să fie deschişi la explorarea problemelor cu care se confruntă, cu atitudinea că ei sunt cei mai buni experţi ai muncii lor, fără a da vina pe diferite cauze sau întâmplări.

Prin organizarea celor două evenimente, de Training creativ şi Sociodramă, vă oferim posibilitatea cunoaşterii instrumentelor prin care puteți crește implicarea și angajamentul oamenilor, în activitatea de training, de grup sau de echipă.

CATEGORIILE PROFESIONALE CĂRORA SE ADRESEAZĂ:
• Formatori și traineri
• Manageri și lideri
• Psihodramatişti
• Facilitatori de grup
• Consultanți
• Coachi de echipe
• Profesori și oricare alte persoane interesate de înțelegerea și dezvoltarea grupurilor sau echipelor.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII:

• Obținerea unei implicări profunde a oamenilor în activitățile propuse, prin crearea rapidă a
unui mediu, în care ei se vor simți în siguranță.
• Dezvoltarea abilităților de a explora situațiile problematice, folosind expertiza participanților.
• Învățarea unor modalități simple și eficiente de stimulare a creativității de grup.
• Adoptarea unei abordări îmbogățite a jocului de rol, ca tehnică de învățare creativă.

FACILITATOR ATELIERE:

Ron Wiener este practician şi senior trainer de sociodramă. Mai multe informații despre activitatea lui găsiţi pe www.ronwiener.co.uk/

ORGANIZATORI:

Alianța pentru Sociodramă reunește specialiști care practică și promovează sociodrama, în educaţie, mediul de afaceri și societatea civilă, acreditați cu diplomă sau certificați de British Psychodrama Association și Sociodrama Centre Romania.

Editura Vellant aduce în atenția publicului cititor cărţi din domeniile: Artă, Literatură, Psihologie, Cărţi pentru copii. Printre autorii traduşi şi publicaţi de Editura Vellant: Dr. Irvin Yalom, Alain de Botton. Mai multe detalii găsiţi pe www.vellant.ro.

TAXĂ DE PARTICIPARE PENTRU ATELIERE:

• 120 euro + TVA, pentru înscrieri și plată înainte de 09 octombrie 2015
• 150 euro + TVA, pentru înscrieri și plată după 09 octombrie 2015
• 100 euro + TVA, pentru grupuri de min. 3 persoane

Taxa include participarea la workshop și pauzele de cafea. Se va asigura traducere.
Confirmarea rezervării va transmisă în ordinea înscrierilor şi achitării taxei de participare, numărul de locuri fiind limitat.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

http://goo.gl/forms/c9TYOEqvPd

_RonWiener - Training Creativ 1_web (2)

Acest eveniment are loc în:There are 26 comments

Add yours
 1. irina

  un adevarat succes…in sfarsit va avea si romania un adevarat loc in mintea celor ce ne-au vizitat.

 2. Sol

  intri in librarie si simti un miros de ceai si in fumdal se aude muzica de calitate… o atmosfera foarte relaxanta! chiar si adolescentii zapaciti sunt vrajiti de cum intra!

 3. Elena Lövgren

  Desi Stockholm,unde traiesc, nu duce lipsa de librarii “cu dichis”, duc dorul Carturestilor si abia astept sa trec pragul pe str.Quinet. E ceva magic acolo si, bineinteles, si pe Verona.Pleci din librarie cu sufletul impacat si incarcat de vise…

 4. Rzv

  Nu e un loc cu nimic special decat intr-o tara fara Borders. Gasesc penibil amalgamul de Tarkovsky si Harry Potter, Mihaela Radulescu si Nabokov. Ar trebui selectate marfurile, sa nu mai vanda toate gunoaiele, daca tot se vor un loc elitist.

 5. daniel

  @Rzv
  salut. uite, noi nu am pretins niciodata ca am fi o librarie elitista, cel putin nu dpdv al ofertei. criteriile noastre de selectie sunt subiective si gandite pentru publicul nostru, nu pentru cel de la Borders.
  publicul nostru este unul de elita , unul interesat de diversitate, deschis, tolerant si creativ.
  am fost si noi la Borders, Harry Potter nu lipseste din raft. Mihaela Radulescu nu aveau, deci noi avem ceva in plus.

 6. carturesti

  Dragi vizitatori, vă rugăm să adresaţi cererile voastre speciale şi întrebările legate de angajări sau orice problemă deosebită, pe mail sau telefonic. Veţi primi răspunsuri mult mai rapid în acest fel.Vă mulţumim!

 7. Andreea

  Buna,
  Vreau sa va felicit pentru ambianta deosebita pe care o creati si o mentineti cu multa atentie pentru carti,muzica si filme,toate de cea mai buna calitate.
  Pot gasi la voi in librarie numerele din iunie 2008 ale revistelor Premiere si Madame Figaro? Astept raspunsul vostru si va urez succes in continuare!

 8. mindwarp

  @rzv
  mda, sa-ti stea tie fitele elitiste in gat.putul gandirii si pendula timpului sa te ajunga din urma, ca vad ca ai ratat startul.lasa-ne pe noi sa decidem ce am vrea sa vedem pe rafturi!

 9. carturesti

  salut mindwarp. vreau să te rog, pe tine şi pe ceilalţi vizitatori ai acestui site, să îl laşi pe Rzv să se exprime aşa cum crede el de cuviinţă. nu ne-a obligat nimeni să creem aceste pagini, este risc pe care nu şi-l asumă oricine, dar mizăm pe bunul simţ al fiecăruia. Rzv are dreptul la o opinie şi nu considerăm deloc necesar să continuăm discuţia cu el după urarea pe care ne-a adresat-o.
  vă reamintesc că suntem bucuroşi să primim orice sugestii aveţi, vizavi de concept, ofertă, calitatea serviciilor, dar prin e-mail.
  mulţumesc.

 10. MandrulDuce

  Rzv, inainte sa iti exprimi o parere categorica si unliaterala, ar fi bine sa iei in considerare toti factorii. Carturesti este,inainte de toate, un business. Si ca orice afacere,scopul principal este sa vanda.Probabil si echipa Carturesti si-ar dori sa poata fi mai selectiva, si axata mai mult pe anumite chestii.Insa stii cum este cu raul necesar.Nu traim intr-o lume perfecta, deci suntem fortati la a face compromisuri. Pe care cu siguranta le faci si tu, si eu si toata lumea,inclusiv Carturesti-ul. Insa cu siguranta, chiar si asa ne-etilic cum spui tu, Carturesti a realizat destule evenimente de cultura si are o oferta destul de variata incat sa poata satisface cele mai rafinate gusturi. Stiu ca este vorba despre arta si cultura si sunt de acord cu tine ca aspectele realiste,materiale nu au ce sa caute aici. Insa traim intr-o lume reala care ne obliga sa ne raportam la ea.
  Cu respect,
  Ducele

 11. Alexandra

  Carturesti e altceva comparativ cu majoritatea locurilor din Bucuresti. E liniste, e cultura, e chill, e aroma…as indrazni sa spun chiar stil. Am auzit si eu comentarii gen “vai dar e de-a dreptul snobism…ceai…carte”. Nu e. Oameni buni deschideti-va mintea. Mai deschideti din cand in cand o carte in locul ziarului de campanie electorala.

  Tot respectul pentru Carturesti. Pentru organizare, pentru atmosfera, pentru tot.

  PS:Pacat ca uneori e cam aglomerat la ceainarie.:D

 12. ionescu

  Ma enerveaza Carturesti. E tot timpul coada la casa. La Ceainarie nu gasesc niciodata loc. Si nici nu pot face rezervare.
  De multe ori ma duc degeaba.
  E atat de aglomerat inca nici nu ma pot uita bine la carti.

 13. Angela Ludosanu

  BUNA ZIUA,
  VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA AVETI LA VANZARE ALBUMUL “O VIATA, UN DESTIN, O ICOANA” DE IRINA NICOLAU. POATE PROVENI DE LA LIBRARIA MUZEULUI TARANULUI ROMAN.
  MI-AR PLACEA SA LIVRATI CARTI SI PRIN POSTA, CU PLATA RAMBURS, CU COMANDA ON-LINE. AR FI O SOLUTIE BUNA PENTRU CEI DIN PROVINCIE, CA MINE.
  CU MULTUMIRI, ANGELA