anathema

We’re Here Because We’re Here, cel mai bun album Anathema. Live la Bucureşti

Anathema revine în România pe 19 noiembrie. Concertul de la Arenele Romane face parte din turneul de promovare al We’re Here Because We’re Here, albumul de studio cu numărul opt al formaţiei britanice. Petter Carlsen, unul dintre cei mai apreciaţi artişti norvegieni va cânta în deschiderea showului de la Arenele Romane.

Anathema se întoarce pentru a opta oara în România, la 16 ani dupa primul concert susţinut la Sala Polivalentă din Bucureşti. De-a lungul anilor ARTmania i-a adus pe britanici la Festivalul de la Sibiu în 2007, pe scena din Piaţa Mare şi în Cetatea Cisnădioara într-un concert acustic, la Casa de Cultură Preoteasa în 2008 pentru un concert unplugged, apoi în 2009 la Sala Palatului şi din nou anul acesta în cadrul turneului We’re Here Because We’re Here.

În cei douazeci de ani de carieră, Anathema a lansat opt albume de studio, trei EP-uri, două demouri şi trei înregistrări live, dintre care două DVD-uri: Were you There şi A Moment in Time. De altfel, istoria Anathema poate fi împărţită în două capitole mari: perioada doom/death, de la început până în 1995, şi perioada de după lansarea albumului Eternity in 1996, într-o direcţie “progressive rock” cu influenţe din zona “alternative rock”, “post rock” şi sonorităţi “atmospheric” şi “blues rock”.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane s-au pus deja în vânzare la preţul de 70 lei, preţ valabil până pe 9 noiembrie, 85 lei în perioada 10-18 noiembrie şi 90 lei în ziua evenimentului. Biletele sunt disponibile în librăriile Cărtureşti. Un eveniment ARTmania.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.