Afis TEATRU STRADA SI COPIL 2015 lumea copiilor

Festivalul Internațional „TEATRU, STRADĂ și COPIL”, la Țăndărică!

Afis TEATRU STRADA SI COPIL 2015 lumea copiilorFestivalul face parte din microstagiunea aniversară „Țăndărică 70 de ani” și va reuni, la București, 11 dintre cele mai importante state membre ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret).

În cele 6 zile, atât la sediul din Lahovari cât și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în Parcul Lumea Copiilor, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii și adulți, susținute de trupe de profil din România și din străinătate, conferințe și dezbateri după spectacole.

Personalități marcante de talie mondială din domeniul teatrului vizual, prezente la București cu ocazia acestui festival, vor dezvălui strategii și modalități de lucru în tendințele contemporane din teatrul de animație, reușind astfel să facă din acest festival un centru de interconectare internațională în domeniul teatrului de animație.

GALA DE DESCHIDERE a festivalului va avea loc la sediul din Lahovari, vineri 11 septembrie, de la orele 19.00, când se va juca spectacolul pentru adulți, “ADUNAREA PĂSĂRILOR”.

Unul dintre evenimentele importante ale acestei ediții îl reprezintă seara specială de duminică, 13 septembrie, când se va semna un protocol de colaborare între 8 state membre ASSITEJ, menit să faciliteze dezvoltarea de proiecte comune. Tot în cadrul acestei seri speciale se va juca, în premieră, spectacolul “MICUL PRINȚ”.

Organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti și al Consiliului General al Municipiului București și sub egida ASSITEJ Internațional, Festivalul Internațional „Teatru, Stradă și Copil” se desfășoară în cadrul Stagiunii de Vară și este unul dintre evenimentele care marchează Aniversarea de 70 de ani a Teatrului Țăndărică.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment unic în peisajul cultural al Capitalei noastre, menit să contribuie la dezvoltarea și întărirea relațiilor dintre România și alte state.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.