afis-festivalul-sonoro-2020

Festivalul SoNoRo XV „Pasărea Măiastră” are loc online

Cei 15 ani ai Festivalului  Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo vor fi aniversați începând de sâmbătă, 31 octombrie, până pe 9 decembrie 2020, cu o serie de concerte transmise live din sălile de concerte din Brașov, Bușteni, Sibiu și București. Publicul va putea accesa în timp real, online și în mod gratuit, prima parte a Festivalului SoNoRo „Pasărea Măiastră” (31 octombrie – 5 noiembrie) pe următoarele platforme:

Pe platforma online SoNoRo: https://festival.sonoro.ro/live/

Pe platforma culturală Raiffeisen  https://art.raiffeisen.ro/

Pe platforma Vodafone  https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

Pe pagina de Facebook SoNoRo https://www.facebook.com/festivalulSoNoRo

Pe pagina de Facebook a Radio România Cultural https://www.facebook.com/radioromaniacultural/

Pe pagina de Facebook a Institutului Cultural Român https://www.facebook.com/InstitutulCulturalRoman 

Accesul la concerte este liber, însă cei care doresc să susțină Asociația Sonoro și proiectele sale, vor putea contribui prin intermediul unor donații în contul proiectului. Mai multe detalii pe https://sonoro.ro/donatie/.  

„Anul acesta ne-am bucurat că am susținut concerte în aer liber, cu muzicieni valoroși, în multe părți ale țării. Toate concertele au fost oferite gratuit publicului și vom continua să oferim în același mod concertele pe care le vom transmite online în prima parte a Festivalului SoNoRo. În acest an dificil, accesul la cultură a fost restricționat de reglementări menite să protejeze sănătatea publică. Am dorit să compensăm cumva acest lucru oferind acces liber celor care doresc să se bucure de muzică, prin intermediul platformelor digitale. Le mulțumim celor care vor dori să ne sprijine în acest demers și vor dona, însă nu condiționăm accesul la concerte pentru cei care nu o pot face. Ne-am bucura enorm dacă vor asista cât mai mulți oameni la deschiderea Festivalului, le vom simți energia bună pe care ne-o vor transmite, dar și aplauzele virtuale, în lipsa celor din sălile de concerte, fără de care anul acesta vom fi un pic mai triști.”, a declarat Răzvan Popovici, Directorul Executiv al Festivalului SoNoRo. 

Pentru mai multe detalii și programul complet: www.sonoro.ro



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.