harry potter

Ghid de cadouri de Crăciun pentru fanii Harry Potter

Crăciunul este pentru fanii Harry Potter momentul deplin de desfășurare a magiei albe, mai ales dacă dorințele le sunt îndeplinite. Cele opt romane din seria Harry Potter, publicate sub pseudonimul neutralității, J.K. Rowlings, de către autoarea Joanne Rowlings fac milioane de copii și adolescenți să viseze cum magia își poate găsi locul în lume în fiecare zi. Mai mult decât atât, seria Harry Potter poate fi o bună ocazie de a împrieteni băieții cu lectura. Este singura serie care este o excepție de la fenomenul intitulat gender reading gap (care constată că fetele citesc încă din copilărie mai mult decât băieții), având mai mulți cititori băieți decât fete, fără a însemna că cititoarele nu vor iubi celebra serie fantasy mai ales pentru personajele feminine Hermione și Profesoara McGonagall. 

Cărțile Harry Potter ilustrate sunt un mod pentru cei mici de a păși în lumea Harry Potter acompaniați de desenele originale. Harry Potter și piatra filosofală – prima ediție ilustrată a seriei – este biletul de intrare în lumea fantastică imaginată de J.K. Rowling.

Descoperă mai multe aici.

Figurine Harry Potter 

Pasiunea pentru Harry Potter este una de cursă lungă, mai ales dacă aveți în familie un micuț colecționar. Figurina Harry Potter, figurina Ron, Ginny, figurina Hermione sau Dumbledore? Toate pot ajuta la jocul preferat al copiilor de a recrea scene din lumea magică a vrăjitorilor din universul Harry Potter.

Alege-ți preferata de aici.

Cană de porțelan Hogwarts 

Școala Hogwarts și simbolurile celor patru case – Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw și Hufflepuff (traduse în română Cercetașii, Viperinii, Ochi de șoim și Astropufii) – se regăsesc pe această cană de porțelan, pentru ceaiul sau ciocolata caldă care vor acompania lectura Harry Potter. Un cadou care va aduce bucurie oricărui fan al seriei de fantasy.

Află detalii aici.

Rucsac Harry Potter 

Un rucsac pentru aventuri în aer liber sau care poate funcționa ca ghiozdan pentru scoală. Ia-ți prietenii cu tine în fiecare zi cu rucsacul Harry Potter.

Descoperă-l aici.

Bufnița Hedwig lampă 

Orice fan Harry Potter o îndrăgește pe Hedwig, bufnița polară a lui Harry Potter, purtătoare de scrisori și vești. La Cărturești, o regăsiți pe Hedwig într-o multitudine de forme, de la insigne la jucării, perne sau lămpi pentru cameră.

Cumpără aici

Joc Sequence pentru întreaga familie | ediția Harry Potter 

Un bestseller de peste 35 de ani, jocul Sequel este acum adaptat universului magic din Harry Potter.

Descoperă-l aici.

Fular cu casa Griffindor – Harry Potter 

Piesă distinctivă în vestimentația vrăjitorilor de la Hogwarts, fularul casei Griffindor în culorile vișiniu-galben va însoți iarna orice cititor fascinat de universul magiei. Disponibil și în culorile/simbolurile celorlalte case.

Descoperă aici

Bagheta Harry Potter 

Bagheta Harry Potter Lumos Wands care se aprinde la vârf este confecționată din rășină de înaltă calitate pentru a avea un aspect cât mai veridic. Cu instrumentul magic potrivit, micii vrăjitori pot oricând declanșa un Expecto Patronum împotriva dementorilor, să facă o transmutație sau să pregătească Elixirul Poliseva.

Vezi detalii.

Obiecte colecționabile surpriză Harry Potter

În fiecare cub colecționarii pasionați de Harry Potter pot găsi o jucărie surpriză din universul Harry Potter. Fie că este pălăria de selecție, expresul de Hogwarts, broscuțe de ciocolata sau simbolul Gringotts, micii vrăjitori se vor bucura să le descopere pe fiecare în parte.

Descoperă mai multe aici.

Șah Harry Potter 

O tablă de șah similară celei vrăjite din Harry Potter și Piatra Filosofală, cu personaje care se luptă deopotrivă pe tabla de șah cât și în lumea imaginară a armatelor regale. Un cadou potrivit pentru orice iubitor de șah sau orice copil care dorește să înceapă să pătrundă tainele jocului regal, inspirat de lumea imaginară din Harry Potter.

Vezi detalii.

Te aștteptăm în librărie și pe carturesti.ro să descopri toate ideile de cadouri pe care lumea vrăjită a lui Harry Potter le-a inspirat.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.