cadouri iubita feature

Cadouri pentru iubită: idei speciale prin care să-ți surprinzi partenera în cel mai frumos mod

Să găsești cadoul perfect pentru iubita și jumătatea ta, poate fi o reală provocare. Vrei să-i transmită cât de importantă este prezența ei în viața ta și, în același timp, cât de mult contează fericirea ei pentru tine. Dar cum pui toate sentimentele, dragostea și recunoștința într-un singur cadou?

Aici îți sărim noi în ajutor. Ți-am pregătit  o mulțime de idei de cadour speciale pentru iubita care aduce un pic de magie în viața ta. De ziua ei suprinde-o cu un dar pe măsură și inspiră-te din rafturile Cărturești când vrei să-i arăți cât de mult contează pentru tine!

1. Un ceainic simpatic pentru partenera care iubește să se relaxeze cu o ceașcă de ceai

Poți comanda ceainicul aici.

Iubitei care are o pasiune aparte pentru cultura ceaiului, poți să-i oferi în dar un ceainic, care se va dovedi un cadou de efect. Unul multicolor, pictat cu flori poate fi un cadou amuzant și jucăuș, dar în același timp, poți opta și pentru o variantă din porțelan inspirat din arta tradițională japoneză sau un ceainic modern. Oferă-le alături de un ceai deosebit pentru acele după-amiezi frumoase de primăvară în care se bucură de soare în compania unei cărți bune.

2. Carnet pentru schițe de la Fashionary pentru iubita pasionată de design vestimentar

Poți comanda carnetul aici.

Nu iese niciodată din casă până când și cel mai mic detaliu al ținutei sale este pus la punct? Urmărește cu dedicație cele mai importante case de modă sau își transformă adesea hainele vechi în creații noi demne de toată admirația? Atunci alege un cadou pentru ea care încurajează pasiunea ei pentru modă. Carnetele pentru schițe de la Fashionary îi vor da imboldul să ia creionul în mâini și să-și pună ideile pe hârtie de fiecare dată când se simte inspirată.

3. Lapte şi miere de Rupi Kaur, pentru iubita care explorează lumea prin versuri

Poți comanda cartea aici.

Lapte și miere este o colecție de poeme scrise de Rupi Kaur care ating teme dintre cele mai diverse și mai profunde, de la dragoste și suferință, la vindecare și speranță. Fiecare poem reușește să răscolească până și cele mai ascunse emoții, iar acest lucru o va cuceri cu siguranță pe partenera ta.

4. O lumânare parfumată cu aromă îmbietoare

Poți comanda lumânarea aici.

Pentru iubita care are o pasiune aparte pentru lumânări și adoră să-și decoreze fiecare cameră cu aceste mici obiecte fermecătoare, oferă-i cadou o lumânare parfumată. Cele de la Woodwick combină sunetul liniștitor al lemnelor arzând cu arome minunate, care să o ajute sa se bucure de o seară relaxantă.

5. O cutie plină de amintiri pentru iubita care apreciază cadourile personalizate

Poți comanda cutia aici.

Într-o relație, cele mai frumoase daruri sunt cele care poartă un mesaj – de la faptul că știi preferințele ori hobby-urile destinatarei la faptul că îi cunoști și cele mai ascunse dorințe sau cât de mult contează pentru ea să investești puțin efort în a crea un cadou cu totul și cu totul unic. Doar pentru ea.

O idee specială de cadou pentru iubită, pe care să o pui în practică indiferent de ocazie este să-i oferi o cutie plină de amintiri. Fotografii care descriu relația voastră cel mai bine, biletele la film, tichetele de metrou din orașul pe care l-ați vizitat împreună – toate își au locul în această cutie și fiecare amintire va reuși să aducă un zâmbet pe fața persoanei dragi.

6. Destinații de vis de Kath Stathers pentru partenerele care au geanta de călătorie mereu pregătită

Poți comanda cartea aici.

Dacă iubita ta este genul de persoană care caută aventura la fiecare colț și ar putea să povestească ore în șir despre fiecare loc pe care l-a văzut, despre fiecare conversație cu un localnic sau fel de mâncare încercat, fă-i un cadou care să sărbătorească această parte a personalității sale. Destinații de vis este o colecție de idei de călătorii fascinante care vor urca repede în topul bucket list-ului și care o vor chema la visare cu ochii deschiși de fiecare dată când vede coperta ce îmbie la aventură.

7. Ochelari de citit, aliatul de nădejde atunci când se aventurează în universul literelor

Poți comanda ochelarii aici.

Avem idei de cadouri și pentru iubitele care adoră cărțile, dar pe care vrei să le surprinzi de ziua lor cu un dar special care nu vine între două coperți.

Dacă știi că iubește să se relaxeze cu povești care mai de care mai interesante, alege un cadou care este în egală măsură practic și cu stil: o pereche de ochelari pentru citit dar și cu protecție pentru ecran. Cei de la Izipizi vin în diverse forme și culori așa că, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul iubitei tale. Oferă-i ochelarii împreună cu un mărțișor special sub forma unui semn de carte asortat cu pasiunile ei, de la pisici la flori.

8. O decorațiune deosebită pentru partenerele care creează spații cu personalitate

Poți comanda vaza aici.

De ziua ei sau oricând vrei să-ți arăți aprecierea, oferă-i iubitei un cadou prin care să-i sărbătorești creativitatea, stilul sofisticat și pasiunea pentru design. Poți să alegi cele mai inspirate cadouri din sute de exemple de accesorii home & deco. De la clasicele statui Femeia și Gânditorul șezând sau o vază de flori elegantă, până la obiecte funky și jucăușe cum sunt lămpile sub formă de unicorni sau cu lumină plutitoare.

9. Suport pentru poze care păstrează cele mai frumoase momente și amintiri

Poți comanda suportul pentru poze aici.

Cauți o idee de cadou pentru iubita pasionată de fotografie? O alegere practică cu ajutorul căreia să-și expună imaginile preferate într-un mod creativ este un panou pentru fotografii elegant. Iar dacă vrei să dai cadoului mai multă semnificație și să-i arăți cât de mult contează fiecare moment petrecut împreună, pune alături și câteva poze cu voi doi.

10. Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig pentru partenerele care se pierd și se regăsesc între paginile cărților

Poți comanda cartea aici.

Un cadou pentru iubită de ziua ei poate veni sub forma unei cărți bune. Câștigătoare a Goodreads Choice Awards în 2020 pentru cea mai bună ficțiune, Biblioteca de la Miezul Nopții este o poveste emoționantă despre cât de important este să apreciezi viața și să te bucuri de puterea de a face alegeri. Ce ar fi dacă ți s-ar oferi șansa să schimbi ceea ce crezi că ai greșit și să vezi cum ar fi arătat viața ta în acest caz? Biblioteca de la Miezul Nopții  te poartă într-o călătorie magică presărată cu regrete, cărți, universuri paralele, speranțe și o nouă șansă.

11. Suport pentru bijuterii pentru iubita care are o pasiune pentru trenduri și accesorii

Poți comanda suportul aici.

Dacă e fascinată de bijuterii și accesorii, atunci o carte care spune povestea unor Bijuterii de legendă va deveni imediat exact giuvaerul bibliotecii sale. Iar dacă vrei o idee de cadou mai practică pentru iubită, un suport pentru accesorii este soluția. Fie că alegi o cutie de bijuterii elegantă sau un suport de bijuteri mai degrabă amuzant, cu siguranță acest accesoriu va fi primit cu drag.

12. Amestec de cocktail pentru iubita care este sufletul petrecerii

Poți comanda amestecul pentru cocktail aici.

Dacă iubitei îi place să organizeze seri memorabile alături de prieteni și familie, nu vei da greș dacă darul tău o ajută să ducă această pasiune la un alt nivel – alege un amestec pentru cocktail delicios cu mango, coji de lămâie și mentă.

13. O agendă cu stil pentru iubita cu planuri mărețe

Poți comanda agenda aici.

Iubita care reușește să balanseze perfect relația voastră, viața personală și cariera merită tot respectul și admirația. Oferă-i un cadou prin care să-i arăți cât de mult îi apreciezi ambiția, hotărârea și puterea. Carnetele de la KOMONI Amsterdam, cu designul lor unic și coperți gravate cu laser, pot fi cadoul neconvențional pe care iubita ta și-l dorește. Sau poți opta pentru un carnet smart writing de la Moleskine ori o agendă deosebită care s-o ajute să-și planifice toate meeting-urile și task-urile.

14. Un bloc de desen prin care să-și pună în practică pasiunea pentru artă

Poți comanda blocul de desen aici.

Avem idei de cadouri și pentru iubita îndrăgostită de artă. Te ajutăm noi să-l alegi pe cel care să-i alimenteze pasiunea pentru această fantastică lume a frumuseții ce trece dincolo de cuvinte.

Dacă partenera ta așteaptă cu nerăbdare clipele în care să-și pună în practică talentul și creativitatea, un bloc de desen de la Moleskine sau un set cu șevalet și accesorii pentru pictură îi vor aduce zâmbetul pe buze.

15. 1001 filme de văzut într-o viață de Steven Schneider, pentru iubita care știe să aprecieze un film bun

Poți comanda cartea aici.

Nu am uitat nici de iubitele care pot să-i numească pe toți câștigătorii la Oscar, care au câte o referință cinematografică pentru fiecare situație și câte un film pentru fiecare dispoziție. Alege un cadou pentru ea care să-i reflecte pasiunea pentru lumea imaginilor.

1001 filme de văzut într-o viață include o selecție care acoperă mai bine de 100 de ani de cinematografie și cuprinde pelicule din toate genurile, de la acțiune la documentare, de la animații la thrillere, de la musicaluri la filme polițiste și nu numai. Poți completa cu un cadou mai evident, dar la fel de inspirat: un film romantic la care să vă așezați confortabil și să vă relaxați împreună.

16. Un cadou special pentru iubita care apreciază produsele de design românesc

Poți comanda brățara aici.

Dacă iubita ta are o pasiune aparte pentru produsele create în România, alege un cadou deosebit și creativ. O brățară din piele cu modele unicat tăiate la laser va aduce un plus de originalitate ținutelor sau o broșă de porțelan pictată manual se va transforma în accesoriul ei preferat care animă orice ținută.

Până la urmă, singurul lucru care contează cu adevărat este ca darul pe care-l oferi să vină din inimă. Niciun cadou nu este mai frumos decât cel care pornește din dragoste. Descoperă mii de alte idei de cadouri pentru iubită pe rafturile librăriilor Cărturești și pe carturesti.ro!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.