Hopeless Romantic

Idei de cadouri pentru îndrăgostiți

Iubirea plutește în aer, așa că cine suntem noi să nu-i deschidem larg ferestrele librăriei? Mai ales că pe lângă inimioare și-au făcut apariția răzleț și niște raze de soare? Zilele astea vă așteptăm pe la noi să ne bucurăm împreună de începutul timid de primăvară și de poveștile de iubire mai dulci sau mai amare păstrate în cărțile de la raft.

Iar pentru cei care sunt în căutare de cadouri și în pană de inspirație, am strâns în librărie și online niște idei.

Idei rele pentru fete rebele

Singură de sărbătorile iubirii? Don’t panic! You’re a #BadassBabe!

Oferă-ți o cină romantică: playlist furnizat de Beyonce, cocktail de la Quai Sud și o lectură care să îți arate adevărată față a romantismului.

Pentru cei care salvează romantismul zi de zi

Declarațiile de dragoste nu lipsesc din programul zilnic, iar timpul petrecut împreună este definiția voastră de quality time? Înseamnă că Valentine’s Day este sărbătoarea perfectă pentru a vă demonstra iubirea necondiționată în ochii cinicilor și a anti-valentinilor!

Pentru inimi pereche în toate culorile 🌈

Oricare ar fi diferențele dintre noi, avem cel puțin un lucru în comun: limbajul iubirii. Zilele astea, profită de ocazie (că e de Valentin, că e de Dragobete, nu contează), și strigă-ți iubirea pe nume. Noi sărbătorim alături de tine, în toate culorile curcubeului.

Pentru pasiune & wi-fi în doi

Dacă vă înțelegeți dintr-un singur emoji, iar declarațiile voastre de dragoste sunt pictate pe pereții din social media, atunci de Valentine’s Day nu trebuie să vă lipsească accesoriile care vă țin dragostea conectată. Dați un check-in în librărie și alegeți cadourile perfecte!

Pentru că cine râde în cuplu râde mai bine

Chiar dacă faceți pereche din vremuri imemoriale, vă distrați mai bine decât la început. Pentru că “rutina vieții de cuplu” e plictisitoare doar dacă nu mai știți să râdeți împreună. Pregătiți-vă să râdeți și anul ăsta de cadourile trăsnite pe care vi le-ați pregătit!

Mici nimicuri pentru mari cuceriri

Bugetul ți-e pus în încurcătură de două sărbători în aceeași lună?  În librărie găsești inspirație pentru tot felul de cadouri mici de mare efect. Ca să rămâi cu ceva în portofel și pentru 1 & 8 martie.

Pentru zeițe, principese, iele și alte fete sigure pe ele

E timpul să recunoști că jumătatea ta este o creatură miraculoasă, care ți-a sucit mințile pe veci. Lasă-te în vraja ei și fă-i un cadou pe măsura personalității exuberante. Noi am presărat deja praf de stele pe rafturi.  There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.