banner george rosu

În mintea lui George Roşu

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre George Roşu ştiam doar că este din Braşov, că are o pisica pe nume Suzuka, că desenează mult şi crede că cei care desenază cu pixul vor conduce lumea. Sau parcă era vorba despre cei care adorm cu pisica (gri) în braţe? Deci nu ştiam prea multe. Aşa că miercuri am fost în vizită de documentare chiar în mintea lui. Găzduită temporar de galeria aiurart.

În mintea lui George Roşu e plin de lumină, desene, vorbe deştepte, polaroide, pisici de tot felul, lupi, bufniţe, mărturisiri spontane, veveriţe albastre, cafea, rinoceri, fantome, urşi, iepuri, păpădii. Apare chiar şi John Malkovich. Dar decât să ne credeţi pe noi, mai bine daţi o fugă până la aiurart, intraţi ca Alice în Ţara Minunilor prin tunelul cel întunecat şi ieşiţi la lumină în mintea unui artist. De câte ori veţi avea oare în viaţă o ocazie ca asta?

Ce vă putem spune în premieră absolută este că desenele lui George se vor găsi foarte curând şi pe câteva agende din Cărtureşti. Aşa veţi putea lua acasă o fărâmă din mintea lui George Roşu. Până atunci, îl găsiţi la noi, la raftul de papetărie, în cărţile poştale de la Vellant.

[fancygallery id=’aiurart’]


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.