Începe ediția a 8-a a Super, festivalul de filme și artă făcute de adolescenți

Din 31 august până în 6 septembrie, în București, sunteți așteptați la proiecții, concerte, spectacole de teatru, o expoziție și lectură de poezie la Super 8.

Programul festivalului arată astfel:

Super8 | Teatru: Douăzeci de Acting Up & Proiecție

Marți, 1 septembrie, de la 18:30, la Mercato Kultur, Super8 continuă cu un spectacol de teatru (Douăzeci de Acting Up) și a doua proiecție de filme în competiție (calupurile Distanța dintre mine și noi și Creație/Artă).

Super8 | Film + poezie = ?

Miercuri, 2 septembrie, de la 18:30 la Rezidența BRD Scena9, Super8 continuă cu o lectură de poezie și o proiecție de videopoeme. 

Super8 | Exterior: Expoziție și Proiecție

Joi, 3 septembrie,  de la 18:00, la Spațiul M60, continuă Super8 cu Expoziția Super 2020: Exterior și cu încă o proiecție de filme în competiție (calupul Inside/Outside).

Super8 | Proiecție: Politicized Existence

Vineri, 4 septembrie, de la 20:00 la Cinema Muzeul Țăranului are loc proiecția filmelor de competiție din calupurile Te provoc să mă înțelegi și Politicised Existence. 

Super8 | Proiecție: Între Patru Pereți și Workshop Friends

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 20:00, la Spațiul M60,  Super8 continuă cu proiecția a două calupuri non-competiționale: Între Patru Pereți și Workshop Friends, urmate de un Q&A cu regizorii.

Super8 | Gala de închidere și Proiecție

Duminică, 6 septembrie, de la 19:30, la Spațiul M60, Super8 se termină cu gala de închidere și proiecția a două calupuri non-competiționale: Atelierele Super și Festival Friends, urmate de un Q&A cu regizorii

Accesul la evenimente se face gratuit, exclusiv pe bază de rezervare făcută online, cu excepția evenimentului de joi, de la Cinema Muzeul Țăranului, unde va fi necesară achiziționarea biletului. O parte din evenimente vor fi difuzate live pe pagina noastră de facebook. Link pentru rezervări și bilete: https://eventbook.ro/festival/super.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.