Afis ARA

‘’ Incredibilul Turneu al Viorii’’ îl readuce pe Ara Malikian în București

După ce a cucerit principalele capitale ale lumii, turneul mondial al violonistului Ara Malikian  ajunge, pe 7 noiembrie, la Sala Palatului din București.

Ara Malikian revine în România cu un proiect nou și generos, o poveste dedicată instrumentului pe care artistul îl iubește atât de mult – vioara. Discul ”Incredibila poveste a viorii”, lansat în 2016, s-a transformat într-o călătorie în jurul lumii. În fiecare oraș unde a poposit ”Incredibilul Turneu al Viorii”, muzica lui Ara Malikian a urcat pe scenă pentru a spune povestea întâlnirii dintre artist și instrumentul său. Protagonista acestei povești este vioara. O vioară care pornește din Modena și ajunge în Liban, unde îl întâlnește pe micuțul Ara, de numai 3 ani, care învață să cânte de la tatăl său. Din acel moment, Ara și vioara rămân nedespărțiți, călătorind împreună prin ani și prin toate genurile muzicale. Ara Malikian mărturisește pentru prima oară cu ocazia acestui turneu istoria instrumentului său, vioara. ”Nu este valoroasă precum un Stradivarius, dar are o mare importanță pentru familia mea. Datorită ei bunicul meu a supraviețuit genocidului armean din 1915, trecând drept membru al unei formații de muzicieni și reușind astfel să ajungă în Liban, unde a început o viață nouă. Tot datorită ei tatăl meu a devenit violonist, iar eu am reușit să studiez muzica și să călătoresc în Europa.”  declara Ara pentru ABC.

Apreciat în întreaga lume pentru tehnica sa, violonistul Ara Malikian a fost invitat anul trecut să cânte pe celebrul stadion Santiago Bernabeu, la aniversarea de 70 de ani a marelui tenor

Placido Domingo. Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroși muzicieni și a Orquesta Sinfonica De Europa, cu toții aducând un omagiu celui mai cunoscut artist spaniol. În vara aceasta, Ara Malikian a fost invitat să deschidă concertul pe care Sting l-a susținut în Spania. la Castillo Sohail.

Concertul de pe 7 noiembrie, de la Sala Palatului, va relua povestea de dragoste dintre

Ara Malikian și publicul român, poveste începută anul trecut, când violonistul a sedus toți spectatorii prezenți la concertul său din capitală cu o interpretare de excepție a Ciocârliei. Posesor al unui stil inimitabil, unul dintre cei mai expresivi violoniști ai generației sale, Ara Malikian își oferă virtuozitatea și pasiunea învelite în partituri clasice, arată ca un rock star, cântă de la Paganini la Led Zeppelin, dansează, glumește și, cu vioara sa, convinge publicul să treacă rapid de la Vivaldi la Radiohead, de la Pulp Fiction la Bach. Emoția pe care le transmit violonistul și orchestra sa sunt secretul succesului acestui concert impresionant, pe care Ara Malikian îl dăruiește, în această toamnă, și publicului din România.

Program

Concertul ‘’Ara Malikian-Incredibilul Turneu al Viorii’’ are loc pe 7 noiembrie 2017, ora 20’00, la Sala Palatului.

Accesul publicului se face începând cu ora 19’00.

Biletele costă 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 260 lei în funcție de categorie, și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara și pe aplicațiile de Android și IOS iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plati cu cardul prin Paypal, pe factura  Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Video

http://bit.ly/1SWsK9A



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.