4

Inspirație de ultim moment pentru Sfântul Valentin

For the narcissist3

Azi cărțile sunt cele mai bune prietene ale fetelor. De Sfântul Valentin renunță la diamante în favoarea lecturii și lasă-te cucerită de “tentațiile” ei.

For the hopeless romantic4

Îl preferi pe Sfântul Valetin în locul lui Moș Crăciun? Anotimpul tău preferat este cel al îndrăgostiților? Atunci poeziile de dragoste sunt lectura potrivită pentru tine, iar inimioarele decorul favorit.

When your budget is low2

Dacă Sfântul Valentin te-a prins înainte de salariu, dar iubita ta nu o să vrea să te mai prindă pe acasă fără un cadou, atunci lasă-ne să te ajutăm. Kit-ul low-bugdet este gândit special pentru romanticul întârziat din tine și, ca bonus, îți permite să economisești pentru 8 martie.

For the lonely one1

Știm că este greu, dar fii puternică și spune-i “nu” Sfântului Valentin. În seara de 14 februarie treci de la “comfort food” la o “comfort book” ce promite refacere emoțională. Nu uita să o citești conform rețetei, alături de o cană de ciocolată caldă.

For the classy one5

Păstrează adevărații Manolo Blahnik pentru 8 martie. De Sfântul Valentin dăruiește-i alte cadouri care să se potrivească cu spiritul ei fashionist.

For the grumpy one6

Deși nu știe totul despre femei, domnul pretențios merită să fie răsfățat de Sfântul Valentin.



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.