COVER EVENT 1920 1080

Irina Rimes #DespreEl – Sesiune de autografe în Cărturești Carusel

Joi, 25 ianuarie, de la ora 19:00, Irina Rimes se întâlnește cu fanii în Cărturești Carusel la o sesiune de autografe urmată de un mini-concert acustic.

Talentul in forma pura vine de peste Prut. Irina Rimes a castigat inimile celor de acasa odata cu lansarea hit-ului “Visele”, piesa ce a ocupat primul loc in topurile muzicale romanesti luni in sir.

O aparitie inedita, plina de sensibilitate si cu un farmec aparte, Irina Rimes a fost pregatita sa puna pe note trairile sale cele mai ascunse. Artista a lansat primul material discografic din cariera, pe care se regasesc cele mai profunde sentimente si emotii.

Insipirata intotdeauna din viata ei, muzica Irinei Rimes are antidotul ce reuseste sa iti patrunda adanc in suflet si sa ramana acolo. Artista a cucerit inimile romanilor cu talentul ei si vocea plina de dorinta, pasiune şi sensibilitate.

Irina Rimes este singurul artist roman ce a lansat un proiect muzical unic: prima trilogie muzicala“Iubiri secrete” i-a facut pe multi dintre fanii ei sa suspine sau sa se regaseasca in povestea interzisa de dragoste zamislita de imaginatia Irinei.  “Iubiri Secrete” spune o poveste plina de emotie, care fascineaza şi emoţioneaza în egala masura. Scrisa din suflet si inspirata din viata, povestea despre iubirile secrete începe cu piesa “Iubirea Noastră Muta”.

“Trilogia este povestea mea si este povestea intregului album “Despre El”.” ne-a spus Irina Rimes.

De la  “Iubirea Noastră Muta”,  un cantec despre îndragostiti care se lasa prada emotiilor, trecand prin “De ce tu”, povestea imaginara a iubitei doborata de o  avalansa de emotii, trilogia  iubirilor secrete se sfarseste cu “În haina ta”, un elogiu adus dragostei, reveriei si trairilor intense. Emotia din piesele Irinei Rimes se regaseste în totalitate, pe primul ei album, “Despre el”.

Inainte cu o zi de lansare a primului material discografic din cariera sa, “Despre el” Irina a dezvaluit in cadrul unui eveniment filmul albumului, care relateaza firul povestii a cinci piese pe care artista le-a compus.

“Bolnavi amandoi” , “Cosmos”, “Eroii pieselor noastre”, “Bandana” sau “Octombrie rosu” , sunt piesele ale caror emotii si sentimente au fost explicate de Irina Rimes in film.

Albumul “Despre el”, ne aduce mai aproape de sufletul Irinei Rimes, acesta reprezentand o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile artistei. Albumul contine zece piese pentru care Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Va fi o seara speciala, pentru ca in afara de autografe, Irina Rimes le va oferi celor prezenti si un mini-concert acustic.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.