jonathan-bree-live-at-control-2019-c-naluca-01

Jonathan Bree (NZ) – live la Control Club

Artistul neozeelandez Jonathan Bree revine la București după patru ani și va concerta vineri, 12 mai, după ora 20, la Control Club. Enigmaticul muzician, cunoscut pentru aparițiile scenice inedite dar și pentru stilul muzical aflat la granița dintre indie și art pop, se află într-un turneu internațional pentru promovarea celui mai recent album, Pre-Code Hollywood.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

Originar din Auckland, Jonathan Bree a început să cânte la vârsta de 12 ani și este cunoscut atât datorită proiectului său solo cât și pentru apartenența la formația indie-pop The Brunettes, colaborările cu Chelsea Nikkel (Princess Chelsea) și casa de discuri Lil’ Chief Records, pe care a co-fondat-o.

Jonathan Bree live at Control 2019 (c) Naluca 01

Pre-Code Hollywood, al cincilea album de studio din discografia lui Bree, reprezintă o revenire la universul melodic care celebrează pop-ul clasic și experimentele sonore avangardiste. Cu șarmul său nostalgic caracteristic, ce amintește de artiști ca Lee Hazlewood sau Serge Gainsbourg, Bree își caracterizează noul release: „a dark disco album full of sad bangers”.

Pre-Code Hollywood” is a theme song for Bree’s anonymous anti-hero persona.

Rolling Stone
Jonathan Bree 2023 (c) Chelsea Nikkel

Jonathan Bree caught the pop bug at a young age, and never quite shook it off. New album “Pre-Code Hollywood” finds him reaching the apex of his vision.

Clash Magazine

https://jonathanbree.bandcamp.com

Jonathan Bree – Pre-Code Hollywood (video) : https://youtu.be/RCv1OC4Z1n8

Jonathan Bree – When We Met (video) : https://youtu.be/NX2LwYfi8zI

Concertul Jonathan Bree de la București este organizat de Control Club și Liveland.

Biletele, în valoare de 80 de lei, pot fi achiziționate online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-jonathan-bree-control-club) și în rețeaua partenerilor Eventbook.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.