Kyla La Grange concertează în luna mai la București

Artista britanică Kyla La Grange va susține joi 15 Mai 2014 un concert în premieră în România, în clubul The Silver Church din București. Fanii artistei vor avea ocazia de a urmări live piesele de pe albumul ”Cut Your Teeth”, ce urmează a fi lansat la începutul acestei veri.

Kyla La Grange își descrie muzica noului album ca fiind ”pop spartan ce îmbină sunete organice și electronice, produse de chitare electrice și bas, tobe dar și orgi sau sintetizatoare”. Dincolo de etichete și încadrări în stiluri, artista dă o nouă dimensiune muzicii sale prin prestațiile live impresionante, vocea uimitoare a Kylei fiind nu de puține ori asociată cu cea a unor nume precum Florence Welch, Bat For Lashes sau Kate Bush.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor și mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford își lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor. Cel mai recent single al său, ”Cut Your Teeth”, împreună cu cel de-al doilea album omonim, marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional. Pentru producția celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul și DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulți alții.

Concertul Kylei La Grange va avea loc în Bucureşti, joi 15 Mai 2014, în clubul The Silver Church (Calea Plevnei nr. 61, Sector 1). Biletele la concert au prețul unic de 65 lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Un eveniment organizat de InterArtist și susținut de Infomusic.ro, BestMusic.ro, Mixtopia, librăriile Cărturești, ROEvents Media, iconcert.ro și Hotnews.

Kyla La Grange:

Videoclip ”Cut Your Teeth”: http://y2u.be/GINpKSkZawk

Kyla LaGrange afis web 800x1124



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.